Waneska wczoraj ukończyła 4 miesiące i z tej okazji zdjątka powklejam :)):
:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
alinko sliczna waneska i mamusia rowniez.. fajne kolorowr wesole foteczki hihi
kamilka gratuluje figurki hihi moja waga jest jak sprzed ciazy ale co z tego jak brzuszek miekki co mnie wkurza i doluje hihi ale mam jeszcze czas ..mam nadzieje
niby 55 kg przy 172 cm wzrostu to nie tak duzo.. ale wiecie brzuch teraz odgrya kluczowa role hihi
nie mialam czasu w ciagu dnia do was zagladanac a tu sporo stronek i raczej teraz was nie doczytam...
bo jedziemy zaraz do hiperkarketu na zakupki spozywcze hihi wlasnie leos nakarmiony odbija sobie u tatusia na ramieniu hihi
a dzien mielismy standardowy.. zakupki z mamcia i leosiem..
sloneczko grzeje pieknie.. cudna pogoda hihi
musialysmy uwazac zeby na leosia zbyt nie grzalo w wozeczku hihi
odezwe sie jak wroce
frydzunia najlepsze zyczonka kochana... niech malenka rosnie zdrowo a dla ciebie duzo radosci i mleczka hihi
[ Dodano: 2007-08-03, 19:23 ]
julie witaj!!! super ze chrzciny juz zaplanowane i menu pyszne.. masz racje ze to nie o zarcie chodzi.. wiec luzik./ ja tez lubie taka kuchnie nowoczesna a nie tradycyjne zarelko hihi
co do zycia w polsce. wiem ze ciezko jest polaczyc pasje zawodowe z godziwym wynagrodzeniem.. ale jestes przebojowa, mloda i ambitna i mysle ze sobie poradzisz.. wierze w ciebie i zycze powodzenia.. trudnej mlodzieza potrzeba takich zywych i szalonych osob jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tych kamieni szczerze wspolczuje.. nie rozumiem jak moze miejsca dla ciebie nie byc... i co?? masz sie tak meczyc??? :ico_olaboga: :ico_olaboga: po prostu masakra i tak cie podziwiam ze tak dzielnie sie trzymasz :ico_szoking:
aha i zycze przyjemnej lektury.. ja czytalam przed ciaza a teraz wrocilam znow do tej ksiazki.. hihi daj znac jak usa ci sie cos z niej zaczerpnac hihi