Dziewczyny piękne zdjęcia, super święta, uśmiechnięte buzie, zadowolona rodzinka, o czym tu marzyć więcej? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Odzielne brawa dla Kamilki, super wyglądasz kobieto, jakbym była facetem to bym się zauroczyła na amen :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Basieńko brrrrrrrrrrrrrrrrawo za Magistra :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super, bardzo się cieszę!!! Co do stania na paluszkach, to mi się wydaje, ze duzo dzieci stoi na początku właśnie na paluszkach., Wanesska tez jak balenticzka hehe. Ja mam taki filmik z ćwiczeniami od kolezanki, ona robiła swojemu synkowi dość długo, nawet jak juz napięcia nawet nie miał. Jak chcesz to mogę Ci go przesłać. Jest to takie odpręzające dla dziecka zajęcie, wcale nie trzeba go katować i wogóle.
Asiulka brawa dla Emi, super ze tak pięknie sobie radzi. Ja jeszcze nie umiem wyłapać Wanesski kupek, ona albo 10 minut przed wsadzeniem albo 10 minut po zdjęciu z nocnika wyrobi się w pieluchę złośnica mała haha.
Aniu widzę, ze dziewczyny są zauroczone filmikiem za Helenką, ja jeszcze nie obejrzalam ,ale koniecznie to zrobię obiecuję :ico_oczko:
Frydza zyczę Wam nocnikowych sukcesów i jak pięknie Wikusi idzie picie ze słomki :ico_brawa_01:
Ktoś tu pytał o ślinienie się. Wanesska się nie ślini wcale. Nie wiem czym to jest spowodowane. jak jej zęby szły tez się nie śliniła. Widać poprostu natura kazdego dziecka jest inna.
O właśnie wspomniałam o zębach. Wydaje mi się, ze Wanessce idą kolejne kły, bo starsznie marudzi nocami i palce cały czas ma w buzi, a smoczek zamiast ssać pogryza go. Gdzieś czytałam, ze po dwójkach idą czwórki, a dopiero potem trójki. To prawda??? Ktoś mi powie?
Kurde tak oglądałam fotki i czytam Wasze relacje, tak wiele fajnych rzeczy dajecie maluchom, a my się trzęsiemy nad wszystkim, bo kurde nic nie mozna jej podać.. Dałam dosłownie pół centymetra parówki (dobrej jakości) i mała miała całe połatane kolana i wywabiałąm to z 1,5 tygodnia., No nic temu dzieciakowi nie mozna podać! Ugotowałam kiedyś z 15 gramów pietruzki i juz wieczorem miała uczulenie, ochhhhhhh
Właśnie wgrywam fotki, ale słabo to idzie, to później załączę, narazie wyślę post, zeby nudząca się Kamilka miała co czytać haha.
[ Dodano: 2008-03-25, 18:49 ]
Rozmowa z Wielkanocnym Kaczorem
To zdjęcie miało być na tle wierzby mandzurskiej, a nie zdjęcie kuchni z naszym udziałem. Ochh wiadomo kto robił fotę :ico_oczko:
Z babcią :)
W kąpielce, mały diabełek
Za chwilkę jeszcze jedna pporcja, ale juz nie świątecznych
[ Dodano: 2008-03-25, 18:51 ]
tak przyłapałam małą na spaniu, ona coraz lepsze figury wymyśla podaczas snu