Edytko my nie z Polski wyjezdzamy, a z Warszawy :ico_oczko:
Kurcze jestem ledwo zywa! Nałaziłam się po sklepach ogrodniczych i nic! Kurde w czasopismach "kwiecistych" jest tyle ładnych roślin, a na giełdach i w sklepach ani piątej części nie ma :ico_noniewiem: Miałam koncepcję, ale raczej nie wypali, bo nie ma gdzie tego kupić :ico_noniewiem: Kupiłam fuksje i będą sobie rosły, ot.
Wracając weszłyśmy na plac zabaw. Szkoda, ze ona jeszcze nie chodzi, bo tak ją nosić to cięzko. Zresztą mało jest atrakcji dla takich maluszków jak ona. Ale widziaałm ze jest zachwycona dzieciakami, otoczeniem, super. Pstryknęłam kilka zdjęć ze spaceru, zaraz powklejam.
Aha dziękujemy za komplementy z poprzednich fotek :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-04-15, 18:39 ]
Taka smieszna tu niesie ta kaczuszkę jak mama-kotka swoje pociechy :-D

A to na spacerku, bardzo lubię te krzaki

,dziewczynki sie bawia to ja mam chwilke :ico_oczko: Wiki ma katar cholerka :ico_olaboga: w nocy sie budzi :ico_placzek: ech walczymy zeby zwalczyc bakcyla :ico_sorki: :ico_sorki: ALEKSANDROWICZ dobrze ze jestes,i oby wszystko sie dobrze ulozylo i mezulek znalazl dobra prace :ico_sorki: :ico_sorki: i wyjezdzasz to ci nie bedzie ojoj szkoda bo sympatyczna z Ciebie kobietka :-D MADZIORKA skarbie nie smutaj sie wkoncu Lelus wyzdrowieje i wszystko wroci do normy ,duzo buziaczkow dla Was :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: