dzieki kochane hihi :ico_brawa_01:
madzia leos sie nie poci podczas jedzonka.. ma takie tluste wloski z oliwki .. glowke oliwimy po kapieli zeby zapobiec powstaniu ciemiaczka
alinka super foteczki malenkiej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
my mielismy troche zakrecony dzien hihi ledwo wybralismy sie do kosciola ... na 15 ..oczywiscie sporo spoznieni hihii bo leos obudzil sie pozno... no i na glodzie go wzielismy ale zaraz zaczal marudzic wiec musialam wyjsc i karmic w aucie hihi
a potem nowo poznani znajomi z dzieciaczkami zaprosili nas na kawke ale ze ja juz u nich bylam to zaproponowalismy kawke u nas.. no to wtedy oni koniecznie chcieli wstapic do domu po ciasto domowe hihi pyszny serniczek z brzoskwiniami mniam mniam
takie zakrecenie bylo na maxa
przesle wam potem fotki leonka i soni jego pierwszej dziewczyny ktora od razu polizala jego piastki... sadzac pewnie ze lize swoje kiedy tak lezeli obok siebie na macie i sie edukowali hihi
a ten maly 3latek powiedzil mi ze mam balagan :ico_wstydzioch: i wszystko pochowal do szafy hihi lacznie z koszykami,bizuteria itd hihi smieszny na maxa
wieczorkiem poszlismy do parku pomimo mzawki i nieciekawej pogody... kibicowac tatusiowi ktory jak co niedziele kopie w pile hihi i przezywa na maxa :ico_olaboga:
leonek ma nawet zdjecie z ich amatorska-kumplowska mini druzyna hihi
uff szkoda ze juz po weekendzie :ico_placzek:
tatus wraca do pracy...
ale mamy jadzie hurrra :-D
[ Dodano: 2007-08-19, 23:53 ]
pierwsza dziewczyna leosia hihi
[ Dodano: 2007-08-19, 23:56 ]
asiula fajna masz tesciowa (ale to juz wiesz ) hihi
trzymam kciuki aby bylo super..
mam nadzieje ze kolki dzis nie sa bardzo meczace.. :ico_wstydzioch: