02 sty 2008, 19:02
KOCURKA :ico_brawa_01: za sposób na spanie :ico_haha_01:
EVE to powodzenia na rehabilitacji :-) a co do spania z tatusiem, to przekorne te nasze dzieciaczki :ico_oczko:
ja mojego Darka jeszcze całkowicie pionowo nie sadzam, bardziej jak MAMAZUZI na półleżąco, nienawidzi wręcz pozycji leżącej :ico_haha_02: a wogóle preferuje noszenie go na pionowo, o wtedy jest w raju :ico_szoking: a mi ręce odpadają :ico_olaboga: dba chyba o moją kondycję :ico_oczko:
co do karmienia do je z 4 razy w dzień i z 3 w nocy ale bywa i więcej :ico_noniewiem: czasem jeszcze oprócz kropelek Bobotic, na te gazy, daję mu raz albo herbatkę Plantex, albo rumiankową, ale nie zawsze, bo jak weźmie butlę, to później denerwuje się przy piersi, a miałam zapytać, bo EWASIEK ostatnio napisała, że dała kaszkę, ciekawi mnie jaką, bo może ja na noc bym się powoli zdecydowała, bo pospałby mały dłużej :ico_noniewiem: z Julcią to z tego co pamiętam był Nan z kleikiem ryżowym, ale nie pamiętam od którego miesiąca, ale takie kaszki z malina chyba są od 4 :ico_noniewiem: nie wiem....no tak ale czy one nie mają nic z mleka krowiego :ico_noniewiem:
Darek to szybko śpi...właśnie pospał 8 min... :ico_olaboga:
KICIA :ico_brawa_01: za fotkę
[ Dodano: 2008-01-02, 18:05 ]
aha...Darek namiętnie ssie gryzaka...