A my dziś dostalismy paczke z Bobowity: książeczka o karmieniu niemowląt (co w którym miesiącu można podawać a do tego słoiczek zupki marchewkowej , saszetke herbatki, saszetke mleka i kaszka mleczno bananowa wszystko dla dzieci po 4 mies :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja też dostałam tą paczkę :-) tylko wiadomo mleczko i kaszka mi sie nie przyda bo ja daje to specjalne mleko Szymciowi, ale zupka i herbatka jak najbardziej :ico_oczko:
Kobitki wiecie jak mi smutno... dzwonił dziś M i mówi że jakiś tam Andrzej z którym mieszka w pokoju nie przyjechał i że przyjedzie po Nas dziś na tydzień.... Już się ucieszyłam a tu nagle sms od jego mamy ze Andrzej dziś przyjeżdza w nocy no i klops.
no to rzeczywiście rozczarowanie..ehhh zawsze cos musi pokrzyżować dobre plany, ale mam nadzieje że twoj M szybko was do siebie zabierze i odbijecie sobie ten czas rozłąki :ico_brawa_01:
Lalka, dziwna sprawa z tym twoim M, mój to znow odwrotnie, taki wyposzczony ze ja niekiedy uciekam wczesniej spac zeby on czasem mnie gdzies tam nie dorwał..hihi :ico_wstydzioch: no jednak ja bym byla za szczerą rozmową bo przecież sex jest wazny w związku i wiadomo bez niego moze sie cos knocić :ico_olaboga: trzymam kciuki zeby jednak twoj M zmienil podejscie :ico_sorki:
dziewczyny a co do chust to ja jakos ostatnio przestalam o tym myslec a teraz znow dalyscie mi do myslenia :ico_oczko:
mnie sie podobaja te wiązane elastyczne, w niej mozna dzieciaczka fajnie omotac i na prosto sobie jest, ale z drugiej strony to niewiele chyba dzidzia widzi w takiej chuscie...
no a to nosidelko co ma
Kocurka to tez mi sie podoba, i mozna na wiele sposobow w nim dzieciaczka nosic...no trzeba pomyslec
najlepiej jakby
Kocurka dała nam tutaj znac czy to nosidło jest wygodne/?? :ico_noniewiem:
eska to nosidło womar, co podałaś linka to podobno porażka jakaś, czytałam opinie od jednej dziewczyny tu na TT i odradzała to nosidło, pisała ze dziecko jest jakies powyginane w nim :ico_szoking:
a wiecie co ja jakos mam na wszystko mniej czasu, kurde nawet nie moge do was na spokojnie napisac :ico_placzek:
o 15.00 polozylam sie spać z Szymciem i wstaliśmy o 17.00 :ico_szoking: wiec jestem troszke wypoczeta :ico_sorki: ale i tak jakies takie mieszane uczucia po mnie chodzą, mysle o powrocie do pracy i wogole jak to wszsystko pogodzimy..ehhh
a juz wiem że 4 lutego (pierwszy moj dzien w pracy) z Szymciem zostaje M bo ma wolne i juz sie boje tego dnia :ico_olaboga:
[ Dodano: 2008-01-07, 17:36 ]
Kocurka wszystkiego naj dla Zuzi z okazji ukończenia roczku..hihi
swoją droga to ja nie mam pojecia w który dzien poczelismy Szymcia :ico_noniewiem: