Hej, melduje sie
Kicia, Ewasiek biedne te wasze maluszki :ico_placzek:
Ja dzięki Bogu na razie nie miałam takich zmartwień, ale powiem wam że jak sobie pomyśle że wcześniej czy później czekają nas problemy typu: gorączka, katar, bolące dziąsła to aż się boje. Bo to musi być okropne patrzeć jak się twoje dziecko męczy :ico_placzek:
Justyna nawet nie wiesz jak się ciesze ze wszystko OK, kurcze oby M tego nie zmarnował :ico_zly: no i wszystkiego naj dla Marcelinki :ico_brawa_01: a te oświadczyny już były czy nie? sorki ale sie normalnie pogubiłam :ico_wstydzioch:
Dominisia spóźńione życzonka dla Jasia :ico_wstydzioch:
darla sie jak chora i nic nie pomagalo, nawet bujanie na raczkach
kurcze czemu tak cięzko zgadnąć co dziecku nie pasuje :ico_olaboga: Ja też czasem próbuje wszystkiego i nic nie skutkuje ale odpukać nie pamietam kiedy Oluś tak naprawdę mocno płakał :ico_sorki:
byłam u fryzjerki! Pół mniej włosków mam
:ico_szoking: Ale jestem ciekawa co to za fryzurka, bo miałaś bardzo ładne te długie włosy. Ja też musze umówić sie z moją kuzynką fryzjerką na podcięcie bo w sobote wybieramy sie na zabawę i trzeba jakoś wyglądać :ico_oczko:
To chyba tyle odpisywania.
U mnie wszystko w porządeczku, z mężem się układa, w pracy całkiem miło, choć dziś nie umiałam sie za bardzo skupić bo Olek pierwszy raz był z teściową a ona jakby mogła to by go zagłaskała
:ico_oczko: Wystarczy że on troszke pisknie to ona juz cała chora i na ręce go bierze, żeby czasem nie płakał :ico_olaboga: Boję sie ze potem nic tylko będzie chciał się nosić. Dobrze że on taki ciężki bo przy dłuższym noszeniu bolą ręce więc pewnie długo nie da rady go nosic :ico_sorki: :ico_sorki:
Jutro i piątek mam wolne, wiec pewnie z rana się tu zjawie :ico_brawa_01:
Oluś coraz więcej "gada" najlepiej mu to wychodzi jak wsadzi łapkę do buzi :-D Ostatnio robiłam obiad a on leżał na macie w kuchni i mówie mu żeby mi opowiedział co robił dzis z babcią a ten jak zaczął gadać to normalnie jak nic 1/2 godziny bez przerwy nawijał :-D
Dobra zmykam pod prysznic, później jeszze sie zjawie, ale juz w pizamce :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-01-23, 20:17 ]
hehe a jutro 4 miesiące kończy panna Zuzanna,
Kocura szykuj imprezę :ico_haha_02: