Hej,jestem wreszcie :-D Wróciliśmy z chrzcin po 20 ale jeszcze musiałam wszystko rozpakować.Kacperek zasnoł szybko i dobrze bo mamusia tak zmęczona że szok.
W kościele mój skarb spał :ico_brawa_01: a ja tak sie bałam że będzie płakał,więc nawet nie wie co się stało,hihi.Potem przyjęcie,wszystko ładnie sie udało,nawet goście jeszcze tam siedzą no ale ja już z małym musiałam wrócić bo już miał chyba dość tego hałasu,zamykał oczka,nie mógł zasnąć :ico_placzek:
Justyna Kacperek tez tak wciąga od jakiegoś czasu dolna wargę,ja podejrzewam że to przez wychodzące ząbki.
Mamo Zuzi super że jesteś szczęśliwa w domku i tak Ci tam dobrze,bardzo sie cieszę.Ja nie wyobrażam sobie nie być tak długo w domku,chyba bym umarła z tęsknoty.
Dominisia super mieliście chrzest a jasiu w takich góralskich ciuszkach był,no świetnie :ico_brawa_01: bardzo mi sie spodobało :ico_brawa_01:
Kocura ja na początku zaczęłam dawać soczki a potem zupki no i teraz niedawno deserek.Mama Zuzi ma racje,daj Zuzi coś takiego żeby nie było kwaśne np. zupkę jarzynową.
Eska gratuluje udanej zabawy :-D :-D Mamcia twoja ma wielkie serce :-D
A ja jutro muszę iść do lekarza z małym bo ciągle kaszle i nie podoba mi sie ten kaszel na dodatek w kościele było tak zimno,dobrze że wzięłam ciepłą narzutkę.
Wklejam wam kilka zdjęć,nie mamy zdjęć z kościoła bo przed msza musieliśmy podpisać jakieś oświadczenia bo nie mamy ślubu i na ostatnia chwile weszliśmy do kościoła ze nie zdążyłam nikomu dać aparatu żeby zrobił kilka fotek :ico_placzek:
To nasza trójeczka :-D

z mamusia przy torcie

Kacperek z kuzynkiem Kubusiem
[ Dodano: 2008-01-27, 23:11 ]
Jakieś takie niewyraźne te zdjęcia mi wyszły :ico_placzek: