niestety mnie sie nie udało . ja mialam ciezka noc
:ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:
Cały czas walcze z plesniawką,
Olek też ma od dwóch dni jak na razie tylko przód jezyka i usteczka od środka, robię mu to rumiankiem ale chyba będe musiala aftin kupić, a ty Ewasiek co stosujesz??
To naprawdę zadziałało i tylko 2 razy się obudził na karmienie
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: No super brawa dla Ciebie za wytrwałość i dla Krystianka że to wytrzymał :-D
Z Krystiankiem przytyłam 26 kg
:ico_szoking: :ico_szoking: to gdize ci to wszyskto zniknęło ??? bo przecież ty teraz taka szczuplutka jesteś.
mieliśmy tylko jedna pobudkę w nocy o 5 i o 7.30 już wstaliśmy
to chyba nasze dzieciaczki się zmówiły, bo ja dzis też taka wyspana jestem bo Olus przebudził sie o 1.00 ale tylko wstałam włożyc smoka a potem pobudka o 6.30 na jedzonko i spaliśmy do 8.30 :ico_szoking: A przeważnie 7.30 i jest koniec spania.
Hehe ja pospałam ale jestem tak zakręcona że szok, rano przed sniadaniem bylam na badaniach bo ostatnio tak kręci mi sie w glowie i lekarz dal mi na badanie krwi i jeszcze takie tam, zrobilam zakupy po drodze a jak wrociłam do domu to sie okazalo ze i tak nie kupilam wszystkiego wiec po sniadaniu musialam znowu jechac :ico_olaboga: Teraz Olus spi na podwórku a ja mam takiego lenia że już nawet mężu krzywo patrzy i sie smieje ze chyba mi pasem wystrzela po tyłku :-D
Moja niunia już sie obudziła i zaraz będziemy jeść zupkę
U nas dzis ciąg dalszy jabłuszka z marchewką, dzis będziemy karmić sposobem Dominisi.