kicia jeśli chodzi o rózycze to liczy sie gest i tyle, nie wazne jaka ta roza byla, napewno checi mial szczere :-)
a jesli chodzi o te pokaslywania to czasami sie zdarza ze ja tez juz nie wiem czy Szymon naprawde kaszle czy tak tylko sie bawi w pokaslywanie :ico_noniewiem:
dobrze ze u Kacperka wszystko ok :ico_sorki: a Kacperek krztusi sie jak cos je czy tak bez powodu>>??
lalka tzn. ze wy do kogos tam jedziecie???
dominisia ciekawe jak u Szymona bedzie z tymi domowymi zupkami bo ja jutro zabieram sie za pichcenie :-D kupiłam marchewke, młode ziemniaczki, brokuła i kawałki z kurczaka,a jeszcze tata ma mi jutro kupic cielęcinke :ico_oczko:
a jesli chodzi o spanie w dzien Szymona to on spi 4x w ciagu dnia tak srednio po 30-40min, ale zdarza mu sie jedna drzemka 1-2h ale to niecodziennie i nie wiem od czego to zalezy ile on spi bo jak zasypia to ja nigdy nie wiem ile bedzie spal, a te dluzsze drzemki to raczej tak popołudniu ma :ico_oczko:
ania to wielkie brawa dla zorganizowanej mamuski, ja tez dzisiaj wysprzatalam kuchnie, zrobilam pranko, ale to chyba tylko dlatego sie zmobilizowalam ze miala przyjsc moja mama popilnowac Szymcia a ona jest chora jak widzi nieposprzatane i od razu jak mnie nie ma robi mi porzadki..hehe
a jesli chodzi o czkawke to Szymon miewa, ale to przewaznie albo po jedzeniu, jak mu sie odbije albo jak mu jest za chłodno, np. po kąpieli
a potem na M jak miłość (nareszcie hihi).
ja tez kiedys maniakalnie ogladalam, a teraz sobie odpuszczam na rzecz wyspania sie :-D
nie będzie szans na szybkie spanko :-D :ico_wstydzioch:
no to zazdroszcze..hehe u nas nici z przytulancow bo nawiedzila mnie czerwona zmora..hahah
ja dzisiaj bylam u lekarza medycyny pracy i w koncu mam zalatwione badania okresowe...ufff troche sie wystalam ale spoko dalam rade, nawet wczoraj u okulisty taka zdechla bylam a co najsmieszniejsze to ta okulista wykryla u mnie jakis minimalny astygmatyzm :ico_szoking: tyle ze ja nie mam problemow z oczami wiec troche to dziwne..hmmm dala mi recepty na jakies tam balsamy oczne ale nie bede ich kupowac :ico_nienie: jakos jestem przeciwna podawania lekow bez powodu a tak mi sie wydaje to w tym moim przypadku :ico_oczko:
ja juz czuje sie duuuuzo lepiej i to po zazyciu 1 tab. antybiotyku :ico_szoking:
na tyle dobrze ze sie zastanawialam czy jest sens brac je dalej, ale spoko moja mama juz mi dala do zrozumienia ze mam nie przerywac leczenia :wpale:
Szymon nadal z wielkimi śpikami, ze ciezko mu spac a jak juz spi to niespokojnie bo to charczenie w nosie mu przeszkadza :ico_olaboga:
kropie mu pieluche olejkiem olbas i daje mu pod nosek, mam nadzieje ze czuje choc troszke ulgi :ico_sorki: w nocy zakaszlam 2x w dzien tez mu sie zdarza, ale mam nadzieje ze szybko to przeziebienie pokona :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 2008-02-19, 20:32 ]
aaa miałam wam jeszcze dać linka
sprzedaje na allegro takie bluzeczki, jakby ktoras byla zainteresowana to zapraszam:
http://www.allegro.pl/item316180474__ea ... days_.html