Kocura ja też już nie mogę sie tego doczekać i non stop truje głowe mężowi że trzeba spacerówke kupić :-D :-D Już widzę jak ciekawski Olo będzie się rozglądał z takiego wózeczka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:jak zrobi się cieplej to nasze dzieciaczki już będą duże i fajnie będzie z nimi na spacerki chadzać.
no Eve dała Ci już lanie to ja tylko :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: żeby mi się o nie powtórzyło :ico_nienie: :ico_oczko:musicie przywrócić mnie do porządku :wpale:
no to samo miałam napisać, ale zapomniałam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: po prostu extra :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:eve81, Szymuś ekstra wygląda!
ostatnio chwalilam sie ze nie mamy z tym problemu ale jednak ostatnie dwa dni Olus też byl taki niespokojny, cięzko mu szła ta kupa :ico_olaboga: ale za to dziś walnął 4 :ico_szoking: :ico_sorki:obudził się i zrobił duuuużą kupkę
tak nieźle oberwałam ale należało mi się i obiecuje poprawę :-DEve dała Ci już lanie to ja tylko żeby mi się o nie powtórzyło
no widać, że Nas kochasz :ico_buziaczki_big:Co prawda oczy same sie mi zamykaja i mozgownica nie funkcjonuje juz tak jak trzeba
no oczywiście ja zapomniałam o to zapytać chociaż wczoraj zazdrościłam :ico_puknij:No i jak tam w wanience bylo, zmiesciliscie sie oboje?? :ico_oczko:
no mam zdjęcie W. na pulpicie i tak sobię patrzę, kurcze jest mi baaaaardzo ciężko, ale wiem, że tak musi być na razie....a dziś jak Julcia z nim wieczorem rozmawiała, że bardzo tęskni i że na pewno pojedzie go odwiedzić, to mi same łzy się cisnęły do oczu.....oby te sprawy z Exem dobrze się poukładały i na pewno niedługo będziemy razem :ico_brawa_01:Tak mysle ze musi byc dobrze bo dawno nie narzekalas :-D :-D :-D
no to :ico_brawa_01: dla JasiaNo i po raz pierwszy Jasiu zjadl caly sloiczek
:ico_oczko:
no i ja wlasnie tego przekarmiania najbardziej sie boje, moja mama zawsze sie pyta o ktorej Szymon jadł i chyba nie daje mu zjesc nic poza tym co ja jej przekaze, ale wiadomo pozniej jak zacznie juz wszystko jesc to pewnie co bedzie chcial to od babci dostanie :ico_noniewiem:zjadł słoiczek zupki a zaraz potem ona mu dała jescze mleczko :ico_szoking:
no i super ze juz sie nie meczy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:ale za to dziś walnął 4 :ico_szoking: :ico_sorki:
wielkie brawa dla Jasia :ico_brawa_01:Jasiu zjadl caly sloiczek zupki
no niestety to nie jest taki pewne :ico_placzek:ale na Wielkanoc sie zobaczycie??
mój rano mleka też nie chce...więc daję mu jabluszko i soczek albo herbatkę, a później dopiero obiad :-)rano wypił 100 ml i jeszcze tyle ulał :ico_szoking:
no jakbyś Darka mi tu opisała i :ico_wstydzioch: mnie....te dzieciaczki to jednak mają takie same humorki....a jak go posadzilam na lozku to happy, usmiech wywiniety w banana na calego i rozpoczal swoja gadke-szmadke do swojego skrawka materiału :ico_szoking: a ja oczywiscie widzac to :ico_zly:
ciekawe czy mama będzie konsekwentna :ico_oczko: ....bo mój chociaż zasypia sam to w nocy i tak w końcu trafia do mnie i budzi się w rodzic.ow łóżku :ico_wstydzioch:moj syn ma kare

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość