Hihi specjalnie dla Agniesi i Dominisi :-D
:ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :564:
Dzieki dziewczyny :-)
ooo, ja tez chce chipsa... buuuuu.... ;-)

czasami aż za bardzo :ico_oczko: ale się troszkę martwiłam prawda :ico_noniewiem:Julcia bardzo kontaktowa
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:Zuzanek (uzębiony :-D )
KOCURKA to trzeba tak na nie :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: :ico_oczko:eSKa, eve- a Wy gdzie, bo ja tu tęsknię za Wami... :-)

nie tylko u Ciebie moja kochana, ja tez jestem zalamana swoim brzuchem i jak niego patrze to załamka totalna..ehhh i to mimo ze waze mniej niz przed ciazamam wyrzuty sumienia, bo u mnie jest fatalnie...
super!!! :ico_brawa_01:Julcia po przedszkolu wniebowzięta

:ico_papa: :ico_zly: :ico_zly:eSKa, eve- a Wy gdzie, bo ja tu tęsknię za Wami...

ale ten czas szybko zleciał :ico_olaboga: Wydaje się,że nie tak dawno nam o tym pisałaś, a tu znowu wezwanie. Napewno znowu Wam się uda i już ostatecznie armia się odczepi od Twojego męża.moj męzus byl odroczony z wojska do 10.03.2008 i w srode przyszlo mu wezwanie zeby sie stawić
pewno,że jeźdźcie- uspokoisz się. A jak naprawdę jest tak kiepsko to pozmyślaj coś, może dzięki temu porządniej się jej przyjrzą, a Wy będziecie spokojni na weekendzik.Ale Nell chyrla chyba dzis pojedziemy do lekarza dla mojego swietego spokoju

No ale u mnie nie tylko fatalnie z brzuchem, z waga tak samo, waze wiecej niz przed ciaza, tak wiec samym brzucholkiem to nie masz sie co przejmowac...nie tylko u Ciebie moja kochana, ja tez jestem zalamana swoim brzuchem i jak niego patrze to załamka totalna..ehhh i to mimo ze waze mniej niz przed ciaza
W Norwegii te tradycje na pewno sa inne, chociaz Swieta Wielkanocne sa dla nich bardzo wazne. To kraj protestancki wiec roznice musza byc. Swiecenia jajek nie ma, ale my w Wielka Sobote jedziemy do Polskiego kosciolka tak wiec bedziemy podtrzymywac polskie zwyczaje.a tam w skandynawii oni maja tez takie tradycje jak u nas w PL tzn, swiecenie jajek itp./???
Oj ja tez to przeszlam, tylko ze ja zazwyczaj latalam samolotami a K. jezdzil samochodem wiec moglam wiecej zapakowac. A i tak czesc rzeczy zostala w Polsce i po pewnym czasie nie odczuwalam ich braku.od rana chodze i szukam, wybieram co moglby nam zabrac wczesniej
No ja ostatnio codziennie samiutka do 22... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:A ja samiutka gdzieś do północy
Mozliwe. Ja Jasiowi tez zakladam ciuszki na 74 :-DMierzycie swoje dzieci? Nam wyszło,że ma 72 (albo 73 ) cm. Nie wiem, czy dobrze to zmierzyliśmy, możliwe,żeby urosła 15 cm w 5 miesięcy? Zakładam jej ciuszki na 9 miesięcy (na 6 to są takie w sam raz albo przymałe), albo na 74 cm.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość