Hej i znowu mialam tyle czytania :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Napisze tyle ile zapamiętałam
Justyna rzeczywiście z ciebie niezła lasencja, no a kurteczka bardzo sexi :ico_oczko: Marcelinka będzie miala przechlapane z taką mamą, bo koledzy to potem niewiadomo czy będą przychodzić do córki czy matki :-D
Dominisia twój mężuś powinien dostać medal za te prezenty, tylko pozazdroscic a ty kobieto jeszcze narzekasz :ico_nienie: :ico_oczko:
No a z kuzynką kiepska sprawa, biedna dziewcyzna , ja mam nadzieje że wszyskto jednak się ułoży i zakończenie będzie szczęśliwe.
Agnieszka no to już niedużo czasu zostało do twojego wyjazdu :ico_placzek: , a Julcią się nie martw , skoro piszesz że nie zauważyłaś innych oznak dysleksji to na pewno będzie ok ,
Kicia ale fajny ten fotelik, ciekawi mnie jak mocno się rozkłada bo na moim też pisąło że pozycja do spania ale wyobrażałam sobie to inaczej :ico_noniewiem: bo tak naprawde to on wcale za mocno się nie rozkłada.
Eve uśmiałam się jak cyztalam o twoim tacie, ale tak jak pisze Mama zuzi fajnego musisz mieć tego ojczulka :ico_brawa_01: Pięknie zajmuje się Szymkiem i to sie liczy. Mój też potrafi zająć Olka ale pampersa jeszcze nie zmieniał i nie wiem jakby to wyszło :ico_haha_01: A co do Szymcia to ja na twoim miejscu robiłabym mu mleka min 180. Może dlatego nie przybiera tyle ile powinien bo się nie najada na maxa :ico_noniewiem: Nie mam pojęcia jak to jest .
Ulamisiula Benio też pulpecik a waga ciut wyższa od Olka, ale widać waga nie przeszkadza mu w fikaniu i skakaniu, pięknie , pięknie :ico_brawa_01:
Mamo Zuzi dla Ciebie :ico_buziaczki_big: bo zapomnialam co mialam napisać
Kocura fryzurka rewelacja,
i co jeszcze mialam pisać :ico_noniewiem: Skleroza :ico_olaboga:
[ Dodano: 2008-04-09, 19:58 ]
A u nas wszystko po staremu, dzień Olka zaczyna się o 7.00 czasem o 6.00 :ico_placzek: więc nawet się nie łudzę że jutro pospie :ico_zly: a taką mam ochotke. Więc z rana możecie się mnie tu spodziewać. Mam jak zwykle kupe roboty do zrobienia w domu ale tt też ważne :-D
Mąż dziś dostał kolejne wezwanie do woja i tym razem już po bilet, oni tam są szurnięci :ico_puknij: , na szczęscie w sobote jedzie do szkoly i mam nadzieje że zalatwi to zaswiadczenie o studiach, obecnie "studiuje" Finanse i Bankowość :-D stracimy na to studiowanie troche kasy ale co tam ważne że męzus bedzie w domu. I co najważniejsze obiecał mi że do wrzesnia pociągnie w tej szkole a od października wraca na Politechnike i poważnie weźmie się za pisanie pracy i obrone :ico_sorki: :ico_sorki:
Dobra zmykam do męza na herbatke, ostatnio mamy takie uczuciowe upały że ufff, choć teraz przerwa w przytulańcach bo męzu był u doktorka z tym uczuleniem i oprócz maści , tabletek, ma zakaz seksowania :( ale wytrzymamy a potem sobie odbijemy podwójnie :-D
DO jutra no chyba ze jeszcze póxniej zajrze, papa