Hej dziewczyny,
Przede wszystkim witam Justynke :-) Ale sie ciesze Twoim szczesciem :-) Super ze znalazlas jakis zloty srodek na Twojego M. :o) Brawo :-D A Marcelka jest sliczniutka jak zwykle, ma takie zawadiackie minki :-)
Eve, jesli masz psikaj Hascoseptem lub Tantum Verde, mozna dla dzieci od 4 miesiaca. Jest bardzo skuteczne i oczywiscie zmykaj do tego lekarza. Jesli Szymus je normalnie i pije i nie jest marudny i placzliwy prawdopodobnie nie boli go gardlo, ale lepiej sprawdzic.....
Majandra, ale ladnie wygladacie :-) I nie chce sie artwic, ale dopiero skonczylas karmic, ja tez jeszcze z miesiac ponad mialam super biust, dopiero jak sie pokarm calkiem spali to widac co zostalo :-) Oczywiscie Tobie zycze, aby zostalo jak najwiecej :-)
Dziewczyny, nie przejmujcie sie tak piersiami, ja tez mam jeszcze nie to co wczesniej, ale wierzcie mi ze to minie, za jakies 2 latka beda takie same, musi sie wszytko ponownie ulozyc :-) Zregenerowac tkanka gruczolowa, miesnie nabrac sprezystosci, skora elastycznosci. Masaze szorstka gabka, naprzemienne prysznice, dobre kremy, duzo seksu ;-) Bedzie dobrze :-)
Eska, milej zabawy ponownie :-)
Kocurka, ladnie wygladaliscie :-) A Zuzia mily prezent zrobila dla rodzicow z tym spankiem :-)
My dzis spedzilismy cale popoludnie nad jeziorem, z grilem i szaszlykami i znajomymi i ich malych Kubusiem. Mylo ektra: wypoczelam od miasta, halasu, tv, tylko my, woda, las, zapach mieska :-) Uwielbiam takie wypady. Potem wkleje zdjecia :-)