NICOLA_22, witaj u nas, fajnie ze dolaczylas :-D
eve81, miałaś kryzys i przetrwałaś i teraz jest wpozrądku...?
dokladnie tak, bylo naprawde na wlosku a teraz jest super jak przed slubem :ico_brawa_01:
Szymon juz spi, teraz mam nowa metode na jego zasypianie
juz nie bujam go w wozku tylko klade sie z nim na lozku, nuce mu cos a on troche sie powierci i zasypia, normalnie dumna jestem z niego ze tak szybko sie nauczyl :-D
niestety nadal go kaszle, i charczy mi troche
kupilam dzis masc rozgrzewajaca i smaruje go na noc i troszke oklepuje
mam nadzieje ze w koncu mu pomoze :ico_sorki:
wczoraj bylam caly dzien w pracy na 11h dlatego do was nie zajrzalam
ale mialam tam zapier*** ehhh normalnie nie wyobrazam sobie tak codziennie :ico_nienie:
dobrze ze jak wrocilam to zadzwonili z agencji do M i mieli dla niego prace na dzisiaj to ja juz mialam dzis wolne :ico_sorki:
tutaj jest tak, ze naprawde fajne pieniadze mozna zarobic za 1 dzien pracy ale trzeba sie niezle nagimnastykowac w tej robocie :ico_noniewiem:
no nic, nie narzekam najwazniejsze ze praca jest :-)
aaa i najgorsza wiadomosc... nie wiem czy pisalam ale kupowalam przez neta ubezp. samochodu i w jednej firmie niby wszystko ok ale nie przyslali mi potwierdzenia na e-maila i myslalam ze jednak nie kupilam
wiec wzielam i wykupilam w innej firmie i tam juz bylo ok, no i teraz okazalo sie ze mi sciagli z konta kase z dwoch ubezpieczalni :ico_olaboga:
ale sie wkurzylam :ico_zly: na dodatek nie mozna sie do nich dodzwonic, napisalam e-maila zobaczymy jaka bedzie odp. niby pisalo ze w ciagu 7 dni mozna zrezygnowac :ico_sorki:
jesli chodzi o jedzenie, to Szymon w sumie tez nie ma jakis wielkich urozmaicen
jak wstanie ok. 6.00 mleczko 150ml
ok 9/10 mleko 150ml
13 obiad 200g zupka jarzynowa, zazwyczaj ziemniak, marchewka, brokul na miesku
16 deser, sama robie z owocow brzoskwin, gruszek, bananow, jablek
19 mleko z kaszka
niekiedy daje mu w miedzyczasie kawalek chlebka jak np. ja jem
bo on oczywiscie zawsze woli moje jedzenie od swojego
a jak zobaczy puszke z cola to normalnie szal jakbym mu nie dala polizac troche :ico_puknij: