Kacperkowi tez super pomaga a on często sie odparza,ma dupcie po mamie :-D Ja jak byłam mała to tez chwila i już odparzona a jeszcze super na niego działa mąka ziemniaczana :-Dtam kupie tormentiol, zuzi super pomagal.

ooo, widzisz, dobrze ze mi przypomnialas o naszej dobrej starej mace, przeciez tez mam. Jutro zastosuje!!!a jeszcze super na niego działa mąka ziemniaczana
co sie mialam chwalic ze szewc bez butow chodzi :-D Dwa lata magisterki studiowalam poradnictwo i tam mielismy terapie rodzinna i malzenska. A potem jeszcze podyplomowka w zakresie socjoterapii w rodzinach dysfunkcyjnych, a tam to prawie wszytko obija sie o kryzys malzenski i rodzinny....Mamo Zuzi nie wiedziałam że ty masz taką specjalizacje.
Super pomsyl, trzeba dbac o uczucie, a czesto o tym zapominamy... ja tez .... niestety....Hmm.. wiecie tak sobie myślę że zaraz napisze jakiegoś ładnego smska do ł bo tak sobie rozmyślam to on wcale nie jest taki okropny
usch, witaj w klubie. Ja po tej spirali to koszmar jakis.... Boje sie normalnie mojego okresu :-) Chyba kupie sobie te pieluchy na popuszczanie moczu Tena i na noc bede je stosowac , bo 3 podpaski zakladam i zawsze cos gdzies wyleci :-(A ja dostałam okres,tak ze mnie leci,normalnie co 1,5 godziny muszę zmieniać tampon a używam rozmiarów największych.

mysle ze tu tkwi blad, za duzo prosisz a za malo zadasz.ale gdy go prosze żeby ja wykapał
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość