czytam i czytam i nic i tak nie pamietam hehe
Eska, sliczne zdjecia, no sukienka naprawde pierwsza klasa, i powiem ci ze w ogole sie nie zmienilas, caly czas taka sama :-) A Olinek-Okraglinek cudny na zdjeciach w podpisie :ico_brawa_01: Fryzurka czad :ico_brawa_01:
Justyna, wszytkiego naj naj z okazji urodzin, chlapne sobie dzis drina z toastem za twoje zdrowko :-) Niech tam ci sie uklada z M. jak najlepiej :-)
Nicola, ale mi szkoda Twojej Karolci, male biedactwo. Zeby tylko ja wyprowadzilin rehabilitanci na prosta, bo niby taka raczka a np raczkowanie jej uniemozliwia. A w szpitalu to straszne co ona musiala przejsc, dlaczego nie moglas byc z nia w zabiegowym, popieprzeni sa czy co :ico_puknij: nie dosc ze dziecko chore to jeszcze taki stres mu funduja. Jakby bolu malo bylo :ico_puknij: zabilabym gdybym mogla :ico_zly:
Eve, oj dzieks za komplementy :ico_wstydzioch: czy ja wiem czy ja taka zdolna? moze raczej zdesperowana? chce jakos sie tu ustawic, nie chce do konca zycia mieszkac w miejscu gdzie nie znam jezyka i sie licze tak naprawde. Skacze wiec na gleboka wode, szkola jest szwedzka, na 30 osob w klasie jest nas 4 osoby z poza kraju wiec nie czuje sie taka samotna. Ciesze sie bo rozumiem wszystko, i gadam z babkami, mam tylk nadzieje ze jak mowie to jakos gramatycznie to robie i nie musza sie domyslac hehe a szkola jest o kierunku hotelarstwo-turystyka. Moja polska pedagogike zostawiam sobie jako wyjscie awaryjne, bo nie lubie tej pracy i jak mi nie wyjdzie w branzy hotelsrskiej to wtedy dopiero bede pedagogiem. To moge robic zawsze.
Kocurka, jeszcze nie widzialam filmiku, ale na pewno nadrobie :-)
Majandra, ustniki ok, ja poki co uzywam ustnika aventa do picia, a smoczki do butelki. Mala na razie nie gryzie ich dzieki bogu.
Zdjec jeszcze nie zrzucilam, ale mam juz skypa. Ma ktoras z Was ?
Ciekawe co u Gosiperelki? Nawet u rodzicow miala zawsze neta, wiec nie wiem czemu sie nie odzywa :ico_noniewiem:
A no i nie wiem czy wiecie, ze Agnieszka juz jest z dzieciaczkami w UK :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to byla niezla konspiracja przed jej Eksem ale z tego co wiem wszystko jest na dobrej drodze i rodzinka juz w komplecie :ico_brawa_01:
Gdzie Dominika? Chyba powinna juz wrocic co? Dzwonilam do niej wiele razy z polski ale niestety telefon miala wylaczony, i jej K. tez Nie wiem o co chodzi :ico_olaboga: Bylam nawet w Oslo i chcialam wpasc na kawke ale nikt nie odbieral telefonu :ico_olaboga: Mam nadzieje ze wszytko u nich ok....
Ania, Dagmara, Ewasiek, hop hop, wracajcie po wakacjach!
Dzis jak wrocilam do szkoly to Nell sie ode mnie nie odklejala, a mi tak smutno sie zrobilo ze ja zostawiam ... :ico_puknij:
Zuzia zaczela zerowke i wiecie co?dziecko mi sie zmienilo, nagle wydoroslalo :ico_szoking: nie chce nosic ksiezniczek, rozowych ciuszkow tylko oglada High School Musical lub Hanna Montana, zazyczyla sobie "normalne" jeansy (czyt. bez aplikacji kwiatuszkow i innych takich ), chce nosic rozpuszczone wlosy :ico_szoking: no po prostu jestem w szoku :ico_szoking:
Jutro znow do szkoly, wiec odezwe sie juterkiem po poludniu na pewno :-)
[ Dodano: 2008-08-26, 21:18 ]
Wywolalam cie chyba :-D :-D :-D , WITAJ KOCHANA!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01:No i ja tez powracam :)
Bedzie wiecej, duzo wiecej Tylko czy mnie jeszcze ktokolwiek pamieta??