12 wrz 2008, 21:34
Dariuszku wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin!!!
majandra, wieczorne rytuały dla Zuzanki to świętość. No, a wczoraj niestety, nie dało się ukąpać jej po 19, dać butli i do łózia. O 19 to zaczęła marudzić, ale wrócił mój szwagier (11 lat) z treningu i Zuzia była wniebowzięta. Butlę zjadła na dwa razy, po 21 już była tak zmęczona,że nie mogła zasnąć, tylko jak ją trzymałam to się uspokajała. Pospała z pół godz. i M. wrócił. Jak braliśmy ją do auta to się obudziła,ale w aucie zasnęła. Przed Tarnowem się obudziła. W domku dałam jej jeść i poszła spać po 23. A tak to ok. 20 kładziemy ja do wyrka i zasypia. Wczoraj strasznie ją wymęczyliśmy.
Dziś byliśmy na grillu ( z siedzeniem w domku, bo u nas leje),ale wróciliśmy w sam raz. Zuzanka super się bawiła, bo było dużo dzieci takich maluszków.
Koleżanka z pracy (u której byliśmy) jest w ciąży. Wpadli sobie, chcieli jeszcze poczekać, bo jej syn ma 18 miesięcy. No i jak ona pójdzie na l4, a druga koleżanka wróci z macierzyńskiego to mi pewno dadzą zastępstwo za nią. Ale wolałabym,żeby mnie zwolnili, bo mam dość tej pracy. A sama się nie zwolnię dopóki czegoś nie znajdę,a znaleźć nie mogę.
[ Dodano: 2008-09-12, 21:36 ]
mama_zuzi1980, to dużo się dowiedziałaś na tym przeglądzie. Ja wczoraj kupiła pastę elmex dla dzieci, taką mi dali w aptece. Ale dziś kupiłam gdzie indziej nenedent. I sama nie wiem, którą używać. Pierwsza ma fluor,ale nie wiem, czy to dobrze,że Zuzia go będzie zjadać, bo pewno nie wypluje. A druga go nie ma, ale to może źle, bo fluor przecież potrzebny :ico_noniewiem: