wróciliśmy od lekarki
Szymuś zdrowy więc z tej okazji mega imprezka :ico_brawa_01: :gitara: :gitara: :gitara: :509:
w drodze powrotnej odwiedzilismy jeszcze moich rodzicow, wybawili wnuka no i juz jestesmy w domku, jutro mają nas odwiedzic :-)
Dominisia, jeśli chodzi o wózki, to mnie sie bolder bardzo podobał ale jak widziałam go w sklepie to juz mniej bo jest strasznie wielki :ico_szoking: ta spacerówka taka wielgachna mi sie wydała że pozniej cieszylam sie ze przez neta go nie zamowiłam :ico_oczko: no wiec ja chyba bym rozmyślała miedzy casualplay a pegperego, ten pegperego naprawde ma przystepną cene ale jak dla mnie za małe koła na moją ulicę :ico_zly: ale oczywiście pewnie w miescie super sie sprawdza bo mozna go zlozyc do małych rozmiarów.
a wogóle to jak oglądałam fotki Jasia to właśnie te jego duże stopy mi sie w oczy rzuciły i myśle że musze o nich napisać a tu czytam dalej i widze że dziewczyny tez to zaułważyły
:ico_szoking:
wielki chłop rośnie, ale mój Szymul też stopy ma duże choć mój M nosi 43 wiec mysle że to taki standard.
stawiam poniewaz wiedzma teściowa wczoraj wyleciała
to ja sie tez częstuje, bo od dwóch dni nie odmawiam sobie słodyczy :ico_brawa_01:
na razie Szymusiowi nic nie jest i baardzo sie z tego ciesze ze mamuśka tez sobie może podjeść słodkości
Napiszcie mi kochane co podajecie na kolki??
ja jeszcze nic nie podawałam, ale mam w domku vibrucol (czopki) herbatke plantex i to tyle.
Dominisia, jak napisałaś zabójczy blond, to juz czekałam na jakąś fotke w mega jasnej fryzurce a tu takie ciemne włoski wyszły :ico_szoking: no ale wcale nie jest źle :ico_nienie: i wyglądasz bardzo fajnie :ico_brawa_01:
I jeszcze jedno,czy szczepicie swoje szkraby na pneumokoki??
ja cały czas sie zastanawiam czy szczepić na pneumokoki i meningokoki :ico_noniewiem:
mama_zuzi1980, dobrze że dałaś tą przestroge z kuzynką..hihi bo nie wiadomo co nas jeszcze czeka :-D no ale pocieszając to przynajmniej bedzie mała róznica wieku miedzy dziecmi wiec bedą miec lepszy kontakt w przyszłości :ico_oczko: