Ahoj, jestem :-)
Jesli chodzi o pampersy to mi też sie kilka razy zdarzyło ze Olek mial mokrego pajacyka, tyle ze z boku. Ja od wczoraj używam juz 3 i szczerze mówiąc 2 były zgrabniejsze za to 3 bardziej kolorowe :ico_brawa_01: Mąż jak wczoraj zobaczył go w pampersie 3 to sie śmiał z Olka że mama mu pieluche na cycki naciągła :ico_haha_01: (ale aż tak źle nie było)
Zuzia już dwa wieczory pod rząd jedzie tylko na moim mleczku
Brawa dla was :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mnie też kusi troche zeby spróbować nie dawać mu butli bo ostatnio zauważyłam że wystarcza mu to co wyciągnie z cycorków ale jakoś boję sie że na tym moim mleczku to nawet w dzien by nie pospał porządnie nie mówiąc o nocce. I nadal robie mu jedną butle w dzien i druga wieczorem. Zawsze pierwszą dostaje o 12.00 ale dzis sie nie upomina wiec na razie czekam. hmmm a moze spróbuje dac mu tylko cyca jak zgłodnieje i zobacze czy mu starczy.
[ Dodano: 2007-11-15, 12:43 ]
Dominisiu no to masz synka śpiocha, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ja to bym tak chciała przynajmniej w sobote i niedziele jak męzus w domu :ico_oczko:
Justynko jeśli twój M nie widzi jakie ma super kobiety pod nosem, to kup mu okulary ale z takimi grubymi szkłami i powiedz ze to od takiej jednej z tt :-D