no kurde rzeczywiście cisza tutaj :ico_nienie:
ja wlasnie wrocilam
ide cos zjesc i pozniej napisze
[ Dodano: 2007-11-21, 13:01 ]
Szymuś zasnął to juz jestem :-D
no więc rano pojechałam na targ do Będzina kupić mamie tą kurtke co chciała
no ale kurtki nie było, wiec zamiast wracac do domu to ja jeszcze musialam pochodzic troche
i kupilam 2 pary kapci (takich dla gości), komplet czapke+szalik pod choinke dla synka szwagra i jeszcze kapelusik dla babci
no a pozniej jeszcze pojechalam do tesco, ale tam kupilam tylko frytki i ciastka :ico_oczko:
niby nic nie kupilam a kase stracilam :ico_olaboga:
tak to jest jak sie gdziekolwiek pojedzie
M do mnie dzwonil ze zdal egzamin, no i teraz jest "maszynistą pojazdów trakcyjnych" :-D cokolwiek to znaczy to sie bardzo ciesze
i powiedzialam mu zeby kupil z tej okazji jakies winko czerwone to sie napijemy :ico_zdrowko: oczywiście z umiarem.
Kupilam mu taki kombinezonik co moze miec nogawki, albo jest taka ala sukieneczka na dole. No i mnostwo bodziakow, gatkow, rajtuzki i pizamki.
to super ze zakupki sie udały, ja juz tesknie za jakims wypadem z kasą bo ostatnio to cale dnie w domu siedze :ico_placzek: ale nie ma co, pod koniec miesiaca musze gdzies wyskoczyc..hihi
Najwazniejsze ze z K. jest juz dobrze!!
no pewnie że tak :ico_brawa_01:
bo te perfumy to sa Britney Spears
a ja nie widze w tym nic obciachowego, w koncu jak ladny zapach to dlaczego mialabys go nie kupowac, a przeciez nikt na ulicy nie bedzie Cie kojarzyl z Britney po zapachu :-D
także kupuj perfumki a Dominisia jak Cie odwiedzi to Cie obwącha i da nam znać czy zapach ok :-D :ico_oczko: :-D
Mam nadzieje ze nie potepicie mnie za to :ico_wstydzioch:
no co Ty cioteczka, jak mozesz tak myslec :ico_nienie:
przeciez my tu dalekie od potępiania kogokolwiek (poza naszymi M :-D )
sztuczne mleczko tez jest ok, i super ze jest bo jak nadchodzi kryzys z cycorkami to jest jak znalazł co nie dziewczynki???
Zafarbowalam wlosy, no i hmmm.. moje sa ewidentnie blond :-D
a gdzie fotka/?? prosze sie nam tu pochwalić :ico_sorki:
Laseczki.... co kupujecie facetom swoim pod choinke, bo ja zero pomyslow.... :ico_olaboga:
ja tez wogole jeszcze o tym nie myslalam a przeciez swieta tuz tuz :ico_szoking:
musimy zrobic jakas liste pomyslów :ico_noniewiem:
moze wkoncu zaczne sie uczyc bo w sobote egz. a ja jak zwykle w lesie z nauka :ico_oczko:
Ty to starsznie obowiązkowa mamuśka jesteś :ico_szoking: jak Ty to robisz ze jeszcze czas na nauke znajdujesz??? ja to na bank nie moglabym sie skupic i pewnie nic by mi do glowy nie weszlo
Dziewczyny, a Wy jakie lubicie zapachy, jakie sa Wasze ulubione perfumki?
no wiec ja lubie JIL SANDER "Pure", GUCCI "Envy me"
dobra juz uciekam