11 paź 2007, 13:48
HELLO, a ja to mam cudownego synka dziś spaliśmy prawie do 12 :-D oczywiście z przerwami na jedzenie i rozmowy :-D , bo mój maluch nam sie tak wczoraj rozgadał ze jak zaczał o 18 tak do 20 gadał i nie szło go niczym zamknąć nawet z butlą w buzi gadał :-D
To chyba jedyne co po mamuśce odziedziczył :-D gadulstwo
No Basiu to dobrze ze masz ten leżaczek, to mozna sie chwilke kimnąć :-D a próbowałaś go na balkon dac, moj to najlepiej na swiezym powietrzu śpi :-D albo trzeba do mnie przyjechac :-D moze Tadzik się napatrzy na Pawełka i tez mu się zachce tyle spać :-D
Basiu to nieźle się wczoraj obłowiłas, mnie też czekają urodzinki mojego brata i mojej koleżanki ale to dopiero za tydzień, a dla braciszka mam już prezent zamówiałąm mu ksiazeczke o fotografi cyfrowej bo to jego hobby, i nawet niźle mu idzie, bo juz jego dwa zdjęcia były w gazecie :-D wiec niech sie chłopak szkoli :-D
Kinguś to trzymam ogromniaste kciukasy za ciebie :ico_buziaczki_big: na pewno zdasz :-D weź ze sobą Elize to napewno ci doda otuchy :-D
Justynko to super że w końcu masz komputerek :-D z niecierpliwościa na ciebie czekamy :-D i wiesci co tam u was ciekawego :-D
Trzymam kciuki za Zosię moze ma akurat etap wzrostu i dlatego tyle je, badź cierpliwa i uparta :-D ja postawiłąm na swoim i widze w koncu ze się opłącało bo mój maluszek teraz sam się o cyca upomina :-D tylko czasmi mleka brak :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2007-10-11, 13:54 ]
Sandra mnie kurcze korci tez już coś podać małemu, ale nie zabardzo wiem co i jak, a nie chce odrazu mu tych słoiczków dawać, wolałbym mu dac coś własnej roboty, wiec prosze o rade :ico_sorki: ty te jabłuszko to ścierasz na taka papkę i mu dajesz, czy tylko sok, i jak z ta macheweczka, a zupki to takie gotowe czy sama gotujesz, moze jakiś przepisik :-D
Basiu no to trafił ci się synuś mamusi :-D moj naszczeście już sie sam potrafi zabawic na swojej macie, wiec mam chwilke, ale miedzy nimi troche róznicy jest wiec pewnie niedługo twój też zacznei się zabaweczkami sam bawić i bedziesz miała chwilke wolnego :-D