no mój tez uwielbia komputerek, tylko musze uwarzać bo ostatnio tak się ślini ze moze mi komputer zalać :-D
super ze dzieciaczki już zdrowieją :-D Justynko a moze to była trzydniówka, bo wtedy jest tylko gorączka i mała wysypka, tylko wysypka jest krótki czas wiec zazwyczaj sie jej nie zauwaza :ico_noniewiem:
a moj maluszek juzs ie wietrzy na balkoniku, mamusia go tak wymeczyła na nowym koniku ze jak go ubierałam to juz mi zasnał :-D
niczym nietrzeba smarowac, tylko trzeba pamietac zeby codziennie krecic kolczyki, a daja małe kolczyki z oczkami lub bez ja miałam kilka rodzajów do wyboru ale przewaznie kuleczki i wziełam jej z czerwonymi oczkami a kolczyki sa lecznicze ale dokładnie z czego to niewiem
[ Dodano: 2007-12-07, 12:00 ]
Ula Veronika dzis miała na buzi wysypke ale juz zeszło a goraczke tylko 1 dzien
no wiesz Violu mój Pawełek to śpioch jest i już się przyzwyczaił ze śpi sobie sam w wózeczku :-D ale na poczatku też musiałam go troche wozić zanim zasnał :-D
dziewczyny moży wy wiecie moja siostra ma powiększoną macice i endometrium 18,2 mm lekarz nic nie powiedział i kazał przyjść za 2 tygodnie czy to może być ciążą
dostałam dzis zaproszenie z pracy na julbord czyli na swiateczny poczestunek ale zobaczymy czy mój Tomek da rade skonczyc wczesniej prace zeby zostac z Veronika bo z checia bym poszła :-D