no to
Ula pohandlowałyśmy... :-D :-D :-D :-D
moniw, Ula, Anulaf... ja po chłopcach trzymałam ubranka długo, (szkoda mi było wyrzucić) jak się dowiedzieliśmy, że w brzuszku jest dziewczynka to część ubranek wydałam, poprzebierałam ....
teraz dla Mileny jako, ze to dziewczynka muszę kupować wszystko od nowa....no i kupuję teraz przeważnie na allegro (bo najłatwiej) ubranka nowe i w bardzo dobrym stanie.
z tych , z których Milena już wyrosła szkoda mi wyrzucić więc wolę sprzedać...tym razem już nie będę wydawać, bo niektórzy nie szanują...
kilkanascie ubranek po chłopcach dałam mojej koleżance...oddała mi w fatalnym stanie, szare, poplamione... :ico_szoking:
[ Dodano: 2008-01-06, 21:02 ]
a co do ubranek to ja tez skąłdam wsyztskie ubranka dla nastepnego dzidziusia i jakos sobei tak nie moge wyobrazić ze miałabym je komuś oddać, ale nie dlatego ze nie jestem dobra , tylko mi troszke szkoda, bo nie które takie cudne są i troszke bym się bała ze wróca polamione, bo niestey palmki z marhewczki jakos nie chca schodzić
no własnie.... ja tak miałam......
trzymaj
Ula...będą jak znalazł...zważywszy, ze te malutkie ubranka trochę kosztują...czasem więcej niz dla dorosłego...
[ Dodano: 2008-01-06, 21:05 ]
bardzo sie ciesze ŻE MAM WAS bo tu mozna szczerze pogadac i chwalic sie bez skrepowania
moniw ja też się cieszę, że jesteś z nami no i że w ogóle jest to nasze forum... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: