Hejka :-D a ja dopiero teraz jestem, bo bylismy dzis u rodzinki w odwiedzinach na ślasku :-D maluszek grzeczniutki, tylko smaic mi się z niego chcaiło bo podróz trwałą 2 godzinki z czego 1,5 przespał a juz te pół to ledwo wysiedział bo jak by mógł to by wyszedł sam z tego fotelika :-D
a po drodze wstapilismy do Auchana, jak ktos ma w poblizu to goraco polecam bo super przeceny tam sa, my troszke zaszalelismy i kupilsmy maluszkowi, kurteczke sztruksowa, taka ocieplana na wiosne za 20 zł :ico_szoking: normalnie w szoku byłam :-D a dodatkowo spodenki dresowe i obok był jeszcze crocodillo i tam tez przecny wiec kupilismy bluzeczke i koszule dla maluszka :-D niby tyle ciuszko a mało co zapałcilismy :-D uwielbiam przeceny w niedzile chyba wybierzemys ie do wrocławia jeszcze na jakeis zakupki :-D
Monisiu foteczki super i jaki Grzes niebiesiutki i jakie cudne oczka ma, mój to chyba jednak będzie miał ciemne oczka, po mamusi :-D
Serafinko ale się uśmiałam z tego twojego Bronusia, z tym zasypianiem :-D
Violu super foteczki :ico_brawa_01: ,
Joasiu, torcik :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: dla Juli z okazji skończonego pół roczku, a jedzono tez już miaąłm na sobie, bo tatus go właśnie nauczył brrrrrr robić :-D
Kinguś to życze ci już samych przespanych nocek :-D
Małolatko ja tez kupiłam mężusiowi taką książeczkę ale on do czytania podchodzi jak pies do jeza, wiec nie wiem kiedy się zdobędzie i cos przeczyta :ico_noniewiem:
Agus super foteczki :-D , u mnie to Pawełek jest rozrywany przez dziadków wiec mezus ma mniejsze możliwości żeby się wykazac :-D
Abegano, ja te mysle żeby srpóbowac zostawic malucha samego w pokoiku na noc, bo jaks ie krecimy z mezem to on się czasami przebudza, a jeszcze ja czasami smaram i wtedy to musze to łazienki wychodzić, bo inaczej już by się całkiem maluch obudził :-D
A z tymi fotelikami to ja już tez pomału się zamierzam z zakupem, większego fotelika, bo już z tego pomału mu nózki wystają, wiec nie wiem jak on ma tak siedzieć i co z nóżkami ma zrobic na siedzeniu trzymac
:-D :ico_noniewiem: