barbapuppa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lut 2008, 23:59

mam nadzieję na jakieś dobre rady w tej sprawie
dobranoc uleńko
joasiu poczytaj sobie tutaj w sprawie wózeczków
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? ... a=62477185
i jeszcze tutaj:
http://www.babyboom.pl/forum/tu-zapytaj ... ndex3.html

[ Dodano: 2008-02-07, 00:45 ]
dziewczyny zobaczcie co znalazłam dla was latających:
http://www.bobowozki.pl/product_info.ph ... ts_id=1076
http://www.abc-design.de/display.php?flash=on&
jest fajny filmik, wózeczek mnie zakręcił
nie wiem tylko jak bardzo można rozłożyć oparcie?

[ Dodano: 2008-02-07, 00:45 ]
dobrej nocki, a właściwie dzień dobry w czwartek

joanna1111
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lut 2008, 09:37

Hej ja sie juz witam :ico_brawa_01:
Nocka rewelka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Basiu jestes wielka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: super ten wozek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Juz wchodze czy u nas sa takie i po ile.Choc chlopina mi powiedzial ze najpierw zobaczymy jaka bedzie wyplata i dopiero kupimy :ico_noniewiem:
A u nas nie bierze sie zadnych tabletek w ciazy. :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: Lepiej sie polozyc i sie relaksowac.A moja Juli slinila sie tylko przy wyjsciu zabkow i wtedy mialam sliniaczki a teraz nic zero.No w ciazy bralam tylko kwas foliowy no i teraz witaminki zebym lysa nie byla :-D :-D :-D
Dobra lece poszukac tego wozu na naszych stronach :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aagaa
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

07 lut 2008, 10:20

Dzen doberek... a my po nawet nawet noce- Kubus budzil sie 2 razy wiec nie bylo zle ale mamusia obudzila sie za to o 5 i juz nie mogla zasnac ...wiec i tak sie nie wyspalam :ico_sorki:
Widze ze dziewuszki szalejecie z wozkami... Ja zostaje chyba przy swoim ... no moze latem na cos innego sie skusimy. Basiu te wozki z podwojnym siedzeniem tu w Szwecji to normalka... sa jeszcze takie ze jest z 1 str gondola a z 2 spacerowka dla starszego dzieciaczka a pozniej mozna zrobis 2 spacerowki jak znajde zdj to wkleje

a zobaczcie ta gondolke http://kopochsalj.eniro.se/query?what=g ... 62a9ad8ee2

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lut 2008, 13:44

No hejka ja dopiero teraz, bo włąsnie wróciłam ze spacerku z maluchem :-D niby ślicznie słoneczko swieci ale tak mnie wywiało, ze rece od trzymamnia wózka to mi prawie zamarzły :ico_szoking: wiec teraz rogrzewam je sobie klikajac do was :-D

A my dzis mielismy akcje w nocy bo maluch obudził sie po 3 juz wyspany i skory do zabawy :-D ale naszczescie mezusia wygoniłąm i zmienił mu pieluche dął herbatki i jakos udało nam sie go zachwilke uspać, ale oczywiście po 6 pobódka :-D a teraz odypia na świezym powietrzu :-D nie wiem to chyba przez ten żabeczek co mu sie własnie wykluwa :ico_noniewiem: bo zazwyczaj nam sie przecież w nocy nie budzi :ico_noniewiem:

Aga a ta gondola z czasów wojennych komus została :-D rewelacja, nawet kota bym sie bała tam wozić :-D
a te wóżeczki dla dwójki maluchów to wydaje mi się ze super sprawa, bo zawsze to jest wieksza wygoda i nie trzeba całej rodziny na spacer targac jak chca sie dwa maluchy wózekiem przejchać :-D

Basiu co tam u tego alergologa, :ico_noniewiem: mam nadizje ze Tadzik uczulony tylko na teściów bedzie :-D

U nas to wciazy cały czas dają nospe nawet nie ta zwykła tylko forte, pewnie naszym lekarzom wiecej firmy farmaceutyczne płaca :-D

[ Dodano: 2008-02-07, 12:49 ]
cos tu nas ostatnio strasznie mało czyżby wam mmezulkowie zakazy na komputerki porobili :-D

Awatar użytkownika
Aagaa
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

07 lut 2008, 14:48

oj te nasze maluchy coraz wiecej uwagi wymagaja i chyba dlatego bywamy coraz rzadziej... a u nas dzis pikna pogoda... wlasnie wrocilismy ze spacerku... no i Kubus wola ... wiec spadam
Wczoraj mielismy male party z cala brygada maluchow i doszlismy do wniosku ze 3jaczki i wiecej to musi byc niezla jazda ;)
Buziaki i zmykam

joanna1111
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lut 2008, 15:27

Hej hej co tu tak pusciutko.My juz po obiadku i spacerku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Sloneczko swieci ale mroznawo ale jak sie patrzy na te kwiatki przedwiosnia to az teskno za wiosna.Tak tak Basiu ten wynik to wyjdzie uczulony na twoich tesciow,napewno :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ula ma racje :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

barbapuppa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lut 2008, 16:36

jestem już po wizytce
z tą alergią na teściów, to Uleńko trafiłaś, prawie popłakałam się ze śmiechu
jeśli chodzi o Tadzia, to wiemy, że alergia jest, ale nie wiemy na co, bo testy na mleko i jajo nie wyszły w tym skojarzonym IgE, być może że jest na nie uczulony poza tym Ige (sama nie umiem tak fachowo wam wytłumaczyć), w każdym razie to może też być cokolwiek innego np. kurz, roztocza, grzyb
no więc dziś jestem szczęśliwa, bo robimy test na "żywca" otóż przez tydzień mam jeść wszystko mleczne i jak Tadzia wysypie to wiadomo mleko, jak nie to potem test z jajkiem, a jak nie wyjdzie, to szukamy dalej winowajcy, ale przynajmniej mogę wreszcie jeść normalnie
zjadłam kromkę z masłem przed chwilą i ... nie posmakowała mi (człowiek zapomina smaki)
zjadłam kawałek czekolady i ... po 8 kostkach kapitulacja (a potrafiłam zjeść tabliczkę), no cóż trzeba będzie się przyzwyczaić na nowo
ale jedno jest pewne, jutro ze smakiem zjem zapiekanki z serem, mniam
joasiu cieszę się, że wózeczki przypadły ci do gustu, a który planujesz kupić ostatecznie?
aagaa świetny wózek, bardzo mi się podobają takie "starocie"
pewnie gdybyśmy nie mieli autka to namówiłabym męża na tego typu http://www.bobowozki.pl/product_info.ph ... cts_id=649
widziałam kiedyś na żywo i w dodatku biało-granatowy, który mi się podoba i jestem nim oczarowana, mnóstwo miejsca, super resorowanie

Awatar użytkownika
Viola
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lut 2008, 16:39

a my dziś stawiamy... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
bo Milenka dziś 6 miesięcy kończy Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
zapraszamy na torcik
Obrazek

byliśmy dziś na spacerku, ale tylko godzinkę,...bo MILUSIA OD RANA MA KATAREK... Obrazek

barbapuppa
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lut 2008, 16:44

sto lat, sto lat... :ico_urodzinki: dużo zdrówka dla Milenki :ico_tort:

Awatar użytkownika
Viola
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lut 2008, 16:46

BASIU mam nadzieję, wszystko będzie ok.

a my mamy dziś jeszcze jedną imprezke...po pierwsze Milennka kończy 6 m-cy i tatuś ma urodzinki...
niestety nie miałam czasu upiec torta, ale jest ciacho...i szykuje pyszny obiadek- kolację Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”