23 lut 2008, 10:31
No witam z rana, maluszek w koncu poszedł na dzemke, bo cos ostatnio ociga sie ze spaniem rano, chyba nie zamierza sobie jednej drzemki dziennie robic :ico_olaboga: bo z tym moim skarbem cały dzien to ja chyba bede musiała na redbullach jechać :-D
Violu oczywiscie torcika :ico_tort: dla Mikołaja :-D a telefonu troszke szkoda, chociaż mój madry tatus to rok temu tez swój zgubił, jak sie pżóniej okazało przed domem ale deszcz lał i nowiutki telefonik, bo miał go dokładnie 2 miesiace, poszedł do kosza :ico_noniewiem: wiec jak widac faceci to duze dzieci :-D
Basiu ja trzymam ciagle kciuki ze Tadzik w koncu nauczy sie do czego nocka słuzy i da mamusi sie wyspac :-D , a ja to bym nakarmiła bobaska i mezowi dała niech wstaje i bawi :-D a do sypialni to bym chyba drzwi na klucz zamkneła zeby czasem nie wrócili :-D
Co do spotkania to ja oczywiscie polecam Nyse, ale pasuje mi tez Kraków, a tak myslałam ze moze jeszcze jeden terminem by wchodizlw gre weekend majowy, no chyba ze juz macie plany :-D ale trzeba bedize jakies głosowanie zrobić :-D