No witam ja dziś pierwsza :-D
Troszke mnie nie było, ale jak chciałam tu wejść to tt szwankowało :ico_zly: chyba wieczorami tu za duzo laseczek bo wtedy ciezko chodzi :ico_noniewiem:
Foteczki macie super, szczególnie nowych fryzurek, mnie tez strasznei korci zeby sie do fryzjera wybrac i zaszaleć, ale z drugiej strony troszke mi szkoda bo mam juz włoski prawie do pasa :-D ale korci mnie strasznie :-D
Aniu ta twoja córa to wyglada na starsza niz piszesz :-D a ona ścieła włoski czy ma spiete, bo pamietam kiedys miała długie loczki :-D a gromadke masz przecudna i niedziwie ci sie ze sie juz martwisz bo ja takiej córy to tez bym nie chciała sie z domu pozbywać :-D
Basik kuruj tego biedaka małego i niech szybciutko do zdrowia wraca :-D a ty do nas :-D
Basiu super ze załtwiłas sobie urlopik i mam nadizje ze bedziecie sie super bawić i wkoncu uda sie troszke odpocząc :-D
Oczywiscie wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za wszystkie nowe zębolki :-D u nas narazie dwa dolne i to jeszcze nie całe :-D
Kinga witamy spowrotem :-D i wpadaj to do nas jak najczesciej :-D
A mój meulek juz zdrowy, miała jakąs dziwna chorobe bo w czwartek przez cały dzien miał ponad 38 stopni goraczki i nic pozatym a wczoraj jprzez cały dzien 35 stopni i ani katarku ani kaszelku i juz dzis zdrowy :-D dobrze bo sie martwiłam ze cos gorszego przytaszczył do domku :-D
Spóżniony :ico_tort: dla Milenki :-D
No i dla wszytskich babeczke z ozkacji naszego świeta :-D
:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: