Hej Dziewczyny
Widze ze wyjazdy letnie zaczynaja sie ;) My jedziemy, plyniemy znow jedziemy do Pl 4.06 :ico_brawa_01: wiec tez juz odliczam dni...
najpierw bede u rodzico tydzien a pozniej niestety musze jechac na tydzien do tesciowej :ico_sorki: i to bez mezusia bo bedzie w podrozy sluzbowej w tym czasie. mam nadzieje ze jakos przezyje!!!
ULa nie obcinaj wloskow- masz takie dlugasne pikne... szkoda trochu :-)
Ja zawsze zapuszczam a chwila moment cos mnie wezmie i ciach bach i po zapuszczaniu :ico_sorki: :ico_puknij:
Oczywiscie zapuszczam dla mezusia... bo ten to crazy na tym punkcie :-D
1000 lat dla Pawelka z okazji 11 miesiaczka :ico_brawa_01:
Basiu brawa dla Tadzika za raczki ... piekniuchne :-)
Viola widzialam zdjomtka na nk i ta jedna siostrzenica to jak Twoja corcia... dwie krople wody :-D
Oj wlasnie sie wzruszylam maz wyslal mi smska ze KC :ico_wstydzioch: ale milutko
A... zabieram sie za szukanie pracy... wczoraj do 12 pisalam CV po szwedzku... jeszcze dzis obrobka i ide do urzedu pracy... a po powrocie z PL aktywny searching wlaczam :-D no wylaczajac jakies krotkie wakacje... chcemy jechac do Grecji we wrzesniu... macie moze jakies ukochane miejsce... dobre dla dzieciaczkow w GR?
A Kubunio szaleje.. .zywe sreberko... na dupce 5 minutek nie usiedzi... wczoraj puscil sie mnie przy chodzeniu zrobil maly kroczek i zaliczyl upadek na miekka pieluche... hmmm.... czy mozna to juz traktowac jako 1 kroczek? Chyba nie... bo raczej byl zaskoczony i nieswiadomy za bardzo swego wyczynu ... no ale BIG DAY sie zbliza... nieuchronnie :-D
Dzis u nas znow pikena pogodka... ale umowilam sie z kkolezanka ...przyjda do nas na kawke ok 4.oo wiec moze pozniej wybierzemy sie na spacerek dluzszy do parczku.
Albo jeszcze za chwilke skoczymy na trawke z kocykiem...??? Zobacze!
A... zapomnialabym napisac... ostatni tydzien 7 calych dzionkow ... spoznil mi si eokres... juz bylam pewna ze jestem w :ico_ciezarowka: nawet imiona wybrane... pomimo negatywnych testow ciazowych... no ale z Kubusiem dopiero 4 test wyszedl pozytywny wiec...???? no ale okres juz jest! Trochu dziwnie sie czulam bo juz sie oswoilam z mysla.. a tu nic!
A poza tym nie pisalam Wam ze w woziu nam oponka strzelila... no i musimy czekac na zakupp nowej w Polsce bo tu nie maja takich rozmiarow dziwnych... wiec kupilismy parasolke Chicco... calkiem calkiem.... leciuktka, zwrotna... niezla o taka
http://allegro.pl/item365885067_chicco_ ... ratis.html tylko czerwona :ico_brawa_01:
m ilego dzionka kochane i buziakow moc...
Madziorka jaki aparacik fot macie... super jakosci te Wasze zdjatka... oczywiscie oko fotografa takze ;)
[ Dodano: 2008-05-22, 11:03 ]
p.s. dolaczam zdjecie ... moja mama mowi ze do national geographic 3a wyslac... mama niedzwiedzica i maly misiu :-D
[img]http://images24.fotosik.pl/217/066fe344d2795219.jpg[/img][/img]
[ Dodano: 2008-05-22, 11:04 ]
O i stawiam torcisko za wczorajsz eKubusiowe 10 miesiaczkuff :ico_tort: albo 2 torciska bo te nasze maluchy to juz pewnie tez sie przylacza do posmakowania :ico_tort: :ico_tort: :ico_brawa_01: :-D