25 maja 2008, 00:32
witajcie
wszystkim jubilatom i solenizantom :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
a chorowitkom naszym dużo zdróweczka :ico_kawa:
ja właśnie po Eurowizji, no normalnie chłam jakiś, tego się już nie da oglądać, bo i tak wiadomo kto na kogo zagłosuje, ostatni raz dałam się nabrać na siedzenie na tym po nocy :ico_zly:
madziorka moja Wiki przy gorączce idzie na Panadol, na obniżenie też jest dobra chłodna kąpiel, na ząbki spróbuj Dentinox, dobre są też gryzaczki żelowe z lodówki lub wszelkie szmatki-przytulanki, ja stosuję też miękką skórkę od chleba, ale niektórzy nie polecają
my dziś wylądowałyśmy z Wiki w Parku Jordana, zamiast w cyrku, bo autko się zepsuło i nie wszystko dojechało na 14 i dopiero miało być drugie przedstawienie, ale my nie mogłyśmy później, więc kupiłam bileciki na jutro
dziś sobie tylko zwiedziłyśmy zwierzaki i kulisy
wczoraj Tadzik miał też ciężką noc i wstawałam ze 4 razy do niego
za to wieczorem miał nową atrakcję, bo przerzuciłam go z wanienki do szafliczka pod prysznicem, powoli muszę go przestawić na prysznic, bo nie wiem czy wanna będzie na wakacjach
po pierwszym "szoku" nawet mu się spodobało i zalał pół łazienki
no, zmykam bo trochę jestem zmeczona
[ Dodano: 2008-05-25, 08:38 ]
witam o poranku
zapraszam na śniadanko
jestem chyba najwcześniej wstawającą mamą w niedzielę, niestety dzieci nie uznają dnia wolnego i od 5:30 mordujemy się wspólnie, choć akurat teraz to Tadzik już padł, ciekawe kiedy ja padnę, albo kiedy będę mogła
dziś mamy wreszcie ten dzień, kiedy Wiki idzie pierwszy raz do cyrku i od rana przeżywa co tam będzie, ale mam ubaw :ico_brawa_01: , bilety kupione, więc nie ma odwrotu, robimy sobie babskie popołudnie