mój dziś miał dzień sprzątania i został oddelegowany do posprzątania poddasza, normalnie przejaśniało wreszcie, a mogło być tak od dawna fajniutko
widać, że sobotka była pracująca
uleńko Pawełek to na pewno dziadków zawojował i ci zachwyceni stracili poczucie czasu :ico_brawa_01:
fajnie, że udało wam się skończyć porządeczki, teraz to pewnie mężuś nie będzie chciał do domku wracać jak mu ładniutko posprzątałaś :ico_oczko:
co do zmywarki, to na pewno zużycie wody i prądu jest ważne czyli te wszystkie klasy energetyczne itd. i warto wybrać większą zmywarkę(żebyś 2 razy nie puszczała jak goście przyjdą), która ma opcję pół wsadu i żeby była cicha, a szczególnie czy sygnał wyłączenia jest głośny lub czy można go wyłączyć i to chyba tyle
co do Celinki to z biletami sama nie mogę się zdecydować, a co chwilę to widzę mniej wolnych miejsc, nie bardzo chcę na płytę, bo jestem za niska i nic nie zobaczę, zresztą chyba zbyt zmęczona, żeby ustać od 16, wolę wybrać trybunę, bo można przyjść później i wszystko z góry widzieć, a show podobno będzie super z ruszającą się sceną itp.
no i cały kwartał ma być zamknięty, więc bez biletu nic się nie podejrzy
[ Dodano: 2008-05-31, 22:18 ]
tutaj masz stronkę z całym info i z biletami
http://www.bileteria.pl/opis-wydarzenia ... odule=true
dobrej nocki, bo nie wiem co mnie z Tadzikowymi zębolkami dziś czeka