Witam.
Ostatnio nie byo mnie za czesto u was ale codziennie was czytam.
Violu sandaki super te o takich mylaam :-D
Joasiu zdjęcia super, no a Juli naprawde bardzo szybko sie rozwija :-D
Madziorka fajnie masz z mamą :-D , moja nie przyjedzie do nas już w tym roku i jesteśmy sami i niema nam czasem nawet kto z Veroniką zostać :ico_placzek:
Sosim to brawa dla Zosi za nowe słówka i tyle ząbków :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Basiu a jak u Ciebie długo jeszcze tak będziesz chodziła na te nocki??
My dziś chyba w domku posiedzimy ewentualnie na spacerek pójdziemy chociarz pogoda taka sobie na zewnątrz :-) Mój T od jutra wraca do pracy wiec znów sama z Veroniką zostane :ico_placzek: a tak było fajnie razem w domku :-)
Ostatnio troche pojeżdzilismy a w piątek byliśmy w takiej miejscowości 150 km od nas gdzie jest safari po którym jeżdzi sie samochodem i są tam wilki ,lwy , niedzwiedzie żyrafy i jeszcze jakieś dziwne zwierzeta i my po miedzy nimi w aucie. Fakt że lwa sie przestraszylismy bo wstał i na coś sie patrzył a mój niewiedział czy ruszać autkiem czy nie :-D . ale była ochrona to jak coś to by strzelali do nich oczywiście środkami usypiającymi.
Póżniej pojechaliśmy do parku ze zwierzętami było bardzo dużo atrakcji a najlepsze to delfiniarnia i pokaz delfinów super :-D
Ana koniec wylądowaliśmy w Tropikarium i akwarium i widziałam rekina 2 metry długiego a jak sie na mnie patrzył jak robiłam mu zdjęcie :-D .No i po osmiu godzinach chodzenia po górkach i pagórkach w domu padliśmy :-D
Zaraz wkleje kilka fotek
[ Dodano: 2008-08-03, 11:30 ]
[ Dodano: 2008-08-03, 11:35 ]
z aligatorkiem :-D
[ Dodano: 2008-08-03, 11:38 ]
[ Dodano: 2008-08-03, 11:44 ]
a tu już na plaży
[ Dodano: 2008-08-03, 11:45 ]