hej kobitki, witam weekendowo :) :ico_kawa:
Aguś to który wózek zamówiłas ze ci nie podpasował???? No i na co szczepienia miał mały, że 3?Już nie pamiętam szczepień z elizą.
Mothercare Spin.. takze nie polecam :ico_sorki:
co do szczepienia to mial trzecie szczepienie i 3 wklucia niestety, to bylo DTaP/IPV/Hib, Men C i PCV :/ przy pierwszym szczepieniu masz te polaczone plus PCV, potem polaczone plus Men C a potem wszystko razem no i 3 wklucia wychodza :/ W Pl podobno jest doustna jedna :ico_sorki:
Inia masz talent! :ico_sorki: przesliczna ta skarpeta, jak bedziesz miala zdjecie tej dla Piotrusia to tez sie pochwal :ico_brawa_01:
Malinka a w ktory piatek powinnas dostac okres, wczoraj czy tydzien temu?
Izus co za palant z tego typa, masakra :ico_zly: mam nadzieje, ze jak szefowie sie dowiedza to zadzwonia i przyjma Twojego meza spowrotem, w koncu skoro to jest praca, w ktorej sie spelnia to wielka szkoda ja stracic :(
przed świętami bez skrupułów :ico_puknij:
no wlasnie, to juz po prostu bezczelnosc.. :ico_zly:
Ladybird zdrowka dla Kalinki :ico_sorki: :ico_sorki:
Była któraś może na filwie "Listy do M"? Zastanawiam się czy warto,a opinie są różne :ico_noniewiem:
ja nie bylam, ale kilkoro moich znajomych tak i mowili ze bardzo fajny :-)
Kocura Bura najlepszego dla Maciusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Szkieletorek ja malego zazwyczaj zostawiam w ogrodku jak spi, a jak nie moge to sciagam mu czapke z 3min przed dojsciem do domu i wtedy nawet jak sie rozbudzi to zanim dojdziemy znow zasypia i w domku mu tylko wszystko rozpinam i w wozku zostawiam :ico_oczko:
Elibell zdrowia dla meza, ale Ci sie przytrafilo nie dosc ze przemeczona to jeszcze dodatkowa osoba do opieki :(
Nina Ty to masz przygody z ta tesciowa, biedna :ico_sorki: a maz sie wykrecil od delegacji, tak?
Izus a co sie stalo Mai? zatrula sie czyms? zdrowka! :ico_sorki: :ico_sorki:
Ale dzięki temu już nie przeciekają i nie muszę wkładek wkładać.
ja tez mam sflaczale, no chyba ze Olis mnie dlugo przetrzyma, ale zauwazylam ze jak on ciagnie z jednej to w drugiej mnie tak dziwnie sciska i jak zajrzalam to leci mi jak z krowki wiec bez wkladek nie mam szans :-D
A w ogole - mamy taka mate dla dzieci i kocyk taki gruby 1,5m x 1,5m i klade mu zawsze ten kocyk na podlodze i na tym mate zeby mieciutko mial (mamy panele :/) no i dzisiaj mi sie w chwile przetransportowal z jednego konca na drugi :ico_szoking: od paru dni sie tak odpycha nozkami ze lezy a nozki 'stoja' i pupke ma w gorze i coraz mocniej sie odpycha i przemieszcza z miejsca na miejsce :ico_szoking: niedlugo mi chyba lobuz bedzie raczkowal :ico_brawa_01:
zaraz smigam do sklepu i bede piec karpatke :ico_tort: na 4 miesiace mojego Szkraba :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: ale to zlecialo szybko :ico_olaboga: