[ Dodano: 2011-12-10, 13:54 ]
Iza potrafi i z godzinę leżeć i do niej gadać :ico_sorki:wcześniej to od razu zaczynał płakać
:ico_tort: :ico_tort:za wczorajsze 5miesięcy
Iza potrafi i z godzinę leżeć i do niej gadać :ico_sorki:wcześniej to od razu zaczynał płakać
:ico_tort: :ico_tort:za wczorajsze 5miesięcy
Ja też zakupiłam byle jakie baterie .Ale najlepsze jest to iż napisałam że mi działają już prawie miesiąc a za chwilkę włożyłam małą i melodyjka już fałszuje i trzeba będzie kupić nowe. Na te baterie do zabawek nie urobimy.no ja co prawda kupiłam takie bylejakie baterie to i szybko się wyczerpują i jeszcze że się rybki kręcą to i projektor działa, bo to młodemu się bardzo podoba i chyba dlatego tak szybko wychodza, aaa no i melodyjki takze działaja
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Aa i stawiam :ico_tort: za wczorajsze 5miesięcy ;-)
zmiana diety zmienia nasze mleko więc od razu nie dostarczamy dzieckuwszystkiego do czego przywykło, ja zaczęłam małego MM dokarmiać ale też takim specjalnym Aptamil - w PL to podajże Bebiko pepti - a co do ciastek staram sie ograniczać słodkości za wszelką cenę, ponieważ po elizie wcinałam i utyłam strasznie i dlatego tak cieżko mi teraz zrzucić kilogramy, co prawda czasem robię chleb bananowy z rodzynkami i dziś cistek kilka zjadłam (robiłam wczoraj margaryna mąka aromat) ale tak staram się nie jeść w ogóle słodkości więc nie wiem czy sa jakieś, ale poszukaj na necie przepisów dla karmiących piersią, albo beezmleczne ciastka, wiem ze sa na płatkach owsianych i z jajek przepiórczych, choc nie wiem czemu przepiórczych ale taki przepis znalazłam kiedysEllibel nie wiem czy to wina tej diety jaka teraz mam ale mam o wiele mniej pokarmu . Kiedyś mała karmiłam z jednego cyca i zazwyczaj jeszcze zostawało a teraz muszę z obu i częściej domaga mi się jedzenia . Kurde boje się że stracę pokarm.W sumie to jak by nie patrzeć dużo rzeczy teraz nie jem i pokarm może być mniej treściwy . Staram się używać coraz więcej oliwy z oliwek ale nie wiem czy to coś pomoże.
I powiedz mi ty i inia jakie ciasteczka wy jecie , bo ja po porodzie zrobiłam się strasznym wyżeraczem słodkiego a jakie bym w sklepie nie znalazła to zawierają coś co ja nie mogę jeść.
u mnie na pewno jest mniej treściwy, bo Piotruś już tak ładnie nie przybiera, swoją drogą ma też mniejszy apetyt przez tą chorobę. Przez 11 dni przybrał tylko 70 g :ico_noniewiem:teraz mam ale mam o wiele mniej pokarmu
ehhhh, kupnych wcale nie jem, dlatego zaczęłam piec, wybieram ciasta bez mleka, wprawdzie dodaję jaja, ale na szczęście z Piotrusiem nic się nie dzieje po tym :ico_sorki:jakie ciasteczka wy jecie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość