No to super ci śpi .Oby już tak zostało.Konrad od kiedy jest na modyfikowanym śpi od 19.00-21.00 do 6.30 :ico_szoking: nie wstaję do niego wcale
Ślicznotkę masz małą . I miałaś fotografa .Ja miałam robione naszym aparatem i robił je wujek więc są do ......kitu.Dostałam wczoraj kolejna fotke z chrztu do wglądu,jest cudna
No na spacerki chodzi rzadko a jeśli już to tylko wtedy gdy ma 2 zmiany bo jak wraca z 1 o 15 to już szaro jest .Masz fajnie ze ci mąż z młoda na spacer wyjdzie,zawsze to chwila dla siebie:)a jak dzis wasze relacje??
:ico_brawa_01: leci, leci jeszcze trochę i do szkoły nasze dzieci pójdą, potem studia, ślub...:DStawiam za 3ci miesiąc mojego Szkraba :ico_tort: :-D Ale to leci :ico_brawa_01:
Ja w poniedziałek urodziłam a w sobotę jadłam żurek. Zresztą mojej ani kapusta ani smażone nie rusza , jedynie mleko i jaja .Na żurek mam ochotę od porodu :-D Ale wcześniej się bałam czy nie za kwaśne a dziś spróbuję :-D
:ico_brawa_01: rany a dopiero co każda z nas się rozpakowywałaStawiam za 3ci miesiąc mojego Szkraba :ico_tort: :-D
spakowałam się już na basen
taki wózek to super sprawa. My też mamy się zamiar zaopatrzyć, bo często wyjeżdżamy. A na wakacje planujemy kilka wyjazdów między innymi na Krym i wtedy nie będziemy musieli ciągnąć całego wózka spacerowego. Co do ceny, to moja koleżanka nowy wózek kupiła za 110zł, więc trochę drogo zapłaciłaś. Zależy jeszcze jaka firma :ico_noniewiem:Zapłaciłam 100 zł myślicie że dużo ?
Tam gdzie idziemy są 32 stopnie, a pieluchy kupiliśmy z Rossmanna. Najpierw chcieliśmy huggies, ale nie było nigdzie :ico_szoking: i ostatecznie wzięłam te. Kosztowały ok 17 zł za 11 sztuk.martasz napisał/a:
spakowałam się już na basen
Jak ja bym chciała już z moja chodzić.
A jaka musi być temp wody dla takich maluszków ?
I jakie pieluszki kupujecie i jaka jest ich cena.
myślę, że jeśli jest w dobrym stanie i ma fajną konstrukcję to dobra cena ;)Nie jest zniszczony prawie wcale jedynie koła ale to normalne , jest pokrowiec na deszcz .Zapłaciłam 100 zł myślicie że dużo ?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość