Wybaczcie, że nic nie pisze i nie odpisuję wam ale dzieci dziś nieznośne i czasu brak, wpadam tylko by Wam przedstawic
Alana
we własnej osobie hihihi
Uploaded with
ImageShack.us
[ Dodano: 17-10-2011, 16:23 ]
izuś_85, super fotki, a Ciebie też nie poznałam hihihi, zmieniło ci się nie ma co:) i w huście jak ładnie wygląda Konrad:)
ja chyba swoją też wyjme jak mój ma takie marudki to najlepiej w chuste i niech śpi a ja dwie ręce mam wolne, no zobacze, wciaż myślę o innej by kupić, ale nie mam czasu by poczytac o niej.
Na szczęście już mi minęła ta ciążowa i pociążowa senność
ja mam jeszcze napady senności ale taką że jak przetrzymam to mija, i w sumioe to śpię może 4-5 h na dobę, no ale 2 razy miałam już tak silny ból głowy, że bez snu ja nie żyłam, musiałam sie położyć:)
ah zmiany mężów u mnie też tak sobie z tymi zmianami meża, bo jeździ na 10 lub 12 do południa i czasem ma 2h wolne i na 17-18 znów jedzie do 23, albo na 15 do 23, różnie to ma, wiec nic nie mozna zaplanować pożądnie
Ah zapisałam córę do dentysty na środę, ale za to nie zarejestrowałam dorianka bo nie miałam listu z obecnym adresem, grrrr, wielkimi literami zrobili na całą stronę A4 co ze sobą mieć, czyli swoje nr ubezpieczenia, certyfikat urodzenia, ale by wziać list z potwierdzeniem adresu to już nie napisali, a przeciez bym wzieła.
Jutro znów idę, jeszcze do apteki karty dzieciom wyrobić, bo dziś jak chciałam przeciwbólowy wziać dla elizy usłyuszałam że jakieś zmiany i gdzieś indziej musze wyrobić, więc tez na jutro już odłożyłam to. A dziś nasza koleżanka masażystka przyjdzie nas wyrelaksować hihihihi, zasne chyba jak mnie będzie masowała o ile synuś pozwoli :)
Tak
kwiatunio, super malutka:)