A ten chlebek pełnoziarnisty to na wąską blachę czy na dużą?
Ja wszystkie te chlebki piekę w wąskiej.Jeśli chcesz to mogę ci podać dokładne wymiary .
wczoraj naoglądałam się programu jak mało jest chleba w chlebie i się przeraziłam, co my jemy :ico_chory:
Aj nawet mi nie mów .Ja uwielbiam ten program ,,Wie co jem,, na TVN Style .Ale faktycznie czasem włos staje na głowie co my jemy.
dziś robiłam test ciążowy :ico_wstydzioch: mąż zaszalał, a ja już sobie wmówiłam, na szczęście nie miałam racji :ico_sorki:
hehe nieźle
No u nas żadne nie szaleje.My tylko raz od porodu bara bara .Masakra
Dla mnie może sex nie istnieć.
uważam, że sadzanie dziecka w tym wieku z podparciem jest niezbyt rozsądne.
No dla mnie również .A ostatnio rodzice byli u rodzinki na weekend i był tam chłopiec młodszy o miesiąc od mojej i oni go normalnie sadzali na kolanach czy łóżku i mama mi mówi że może przesadzam że nie pozwalam małej tak kłaść. A ja uważam że usiądzie wtedy gdy będzie na to gotowa i dojrzała.
wylizałam kieliszek kremiku adwokata :ico_wstydzioch:
heheheh
ja się śmieję z Maćka, bo jak tylko czegoś dotnie, weźmie do łapki to automatycznie otwiera pyszczek w celu konsumpcji :ico_haha_01:
Bo te maluszki chyba w ten sposób teraz świat poznają.
ostatnio mi smakuje do snu coś "chlapnąć"
tyle czasu w abstynencji tu ciąża tu karmienie :ico_haha_01: teraz sobie folguje :ico_oczko:
Ojjj ja to jak skończę karmić to idę na imprezę do znajomej . A na ta chwile to napiłabym się piwka z sokiem,Martini z sprite, Tequila z sola i cytrynką, Wściekłego psa albo kamikadze.Uwielbiam te rzeczy
mąż dziś wziął kanapkę do pracy z tym co wczoraj robiłam i kolega powiedział,że aż pachnie :-D
Cieszy mnie to bardzo że wam smakuje.
A dziś to już mi się tak ta fryzurka nie podoba, wygląda jak kask
Co ty gadasz .Super wygladasz.
Maciek już taki duży a córcia super /