O kurde .... No niezła historiaMalinka do mnie napisała, że z przeprowadzką nie wyszło, bo teść ich zrobił w balona. Chwilowo mieszkają u jej mamy, bo mieszkanie, które wynajmowali już wymówili.
Ona to ma pod górkę
biedna dziewczyna... faktycznie cały czas coś....nina0226 napisał/a:
Malinka do mnie napisała, że z przeprowadzką nie wyszło, bo teść ich zrobił w balona. Chwilowo mieszkają u jej mamy, bo mieszkanie, które wynajmowali już wymówili.
O kurde .... No niezła historia
Ona to ma pod górkę
oby sie u niej juz zaczeło prostować :ico_sorki: faktycznie ma pod górke non stop coś :ico_olaboga:biedna dziewczyna... faktycznie cały czas coś....
heh no wiem ze nie cięzka :-D na razie moze być :ico_oczko: zobaczymy jak wyjdzie finansowo :ico_oczko: tylko na pierwszy raz cieżko złapac komputer i wszystkie rabaty :ico_oczko: ale ok, szybko sie ucze o raz dwa łapne :ico_oczko:izus super, że się udało!! :-D Ja kiedyś na BP pracowałam, nie jest ciężka praca stoisz kasujesz :-D Idzie ogarnąć wszystko najgorsi są ludzie :ico_haha_01: Reszta ujdzie :-)
a mnie sie wydaje ze pieluszka pieluszce nierówna :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:Badanie wykazało, że temperatura moszny, z którą ściśle związana jest temperatura jąderek, jest podwyższona u chłopców noszących plastikowe pieluszki jednorazowe. Średnia różnica temperatury wahała się w granicach od 0,6 st C do 1,1st C (1,1st F i 2,0 st Farenheita).
ja tam się na pieluchach nie znam, ale jak się często zmienia to nie wierzę, że coś może się stać. Bo tu chodzi o przegrzanie jąderek tak? My wietrzymy Alankowi pupcie, a poza tym najpóźniej co 3godzinki się mu zmienia pampersa. Nie mówię od razu że złe są ekologiczne pieluchy - na pewno lepsze, ale ja za leniwa do prania ręcznie, a pralka i tak na okrągło pełna i jeszcze dołożyć pieluchy to bym się nie wyrabiała i nie miała gdzie tego suszyća Dada czy Pampers to sa pieluszki bawełniane więc na pewno mniej w nich plastiku niz w tych zwykłych najzwyklejszych :ico_noniewiem:
może wszystko na raz :ico_noniewiem:, współczuję i życzę powodzenia i wytrwałościNie wiem już czy to zęby, skok czy te leki :ico_noniewiem:
to u nas jest na odwrót. Kąpiel zawsze małego uspokaja. Och jak on uwielbia być goły i siedzieć w wanience. Ostatnio nagrywaliśmy go na kamerę. Bo na patrzeć się na niego nie możemy jaki on szczęśliwy gdy się kąpie :ico_brawa_01:Nawet kąpiele jej się przestały podobać
ja nie zmianiam tak często a jednak nic na duuupce nie ma i nic mu sie sie przegrzewa :ico_noniewiem: nigdy nie zauważyłam zeby był cieplejszy pod pampkiem :ico_noniewiem:a poza tym najpóźniej co 3godzinki
Nina a zobaczysz jaka radocha bedzie jak juz bedzie siedział i sam piane robił rączkami :ico_brawa_01: dzieci tyle frajdy mają wtedy :ico_brawa_01: a Majce zawsze do kapieli puszczałam bańki mydlane a ona cieszyła i łapała :ico_brawa_01:
to u nas jest na odwrót. Kąpiel zawsze małego uspokaja. Och jak on uwielbia być goły i siedzieć w wanience. Ostatnio nagrywaliśmy go na kamerę. Bo na patrzeć się na niego nie możemy jaki on szczęśliwy gdy się kąpie :ico_brawa_01:
no właśnie Alanek już sam siedzi. Jedną rączką trzyma się wanienki a drugą wali ba bach w wodę :D bo tak go nauczyliśmy. A ile przy tym śmiechu :ico_brawa_01:Nina a zobaczysz jaka radocha bedzie jak juz bedzie siedział i sam piane robił rączkami :ico_brawa_01:
my w ciągu dnia zużywamy 3 pampersy a na noc jest jeden od 19-20 do ok. 9-10ja nie zmianiam tak często a jednak nic na duuupce nie ma i nic mu sie sie przegrzewa :ico_noniewiem: nigdy nie zauważyłam zeby był cieplejszy pod pampkiem :ico_noniewiem:
u nas jest rano pampek do pierwszej kupy czyli około 1-2 godziny potem na dłuzej około 3-4 godzinki, i tak do wieczoraze 2 pampki zużyje, zalezy czy kupkek wiecej robi
a na noc jedna pielucha do samego rana :ico_oczko:
widzę że muszę ograniczyć zużywanie pamersów :-Dmy w ciągu dnia zużywamy 3 pampersy a na noc jest jeden od 19-20 do ok. 9-10
czy nasze dzieci to bliźniaczki :ico_szoking: u mnie to samo ale różni się tym że kąpiel bardzo Ja uspokaja :ico_sorki:Ale ostatnio ma takie dni, że już mi ręce opadają... Marudna jest jak nie wiem, tylko że już z reguły tak od południa bo do południa to jeszcze ujdzie, ale później już masakra.
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Moje Dziecko pierwszy raz z pleców na brzuszek się przewróciło
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość