hej dziewczyny witam z kawusią :ico_kawa:
mąż poszedł z dziećmi na spacer, a ja ogarnełam podłogę bo luz w domu nikt nie depta :ico_haha_01: i wyprałam matę edukacyjną :ico_oczko:
[ Dodano: 30-10-2011, 10:55 ]
tibby, poślij mi na nowy mail
izabela_gnielka@interia.pl bo stara poczta mi nie działa, onet stwierdził ze 8 lat to zbyt wiele i maja mnie dość, zepsuli mi poczte hehe
My właśnie wróciły z spacerku . Taki późny spacer ale w miarę ciepło było więc nie żałowałam sobie.Byłyśmy 1,5 godz , mała cały czas spała i teraz tez śpi.Świeże powietrze jej służy , byleby mi tylko się nie pochorowała bo już widzę te oczy wszystkich że mam za swoje.
my na późny spacer wychodzimy z Konradem o 18.00 zazwyczaj do sklepu bo Przemek już w domu wtedy jest
nie pochoruje sie :ico_oczko: jak ciepło jest ubrana, nie przegrzana to nic jej nie bedzie, tylko na zdrowie jej pójdzie :ico_oczko: w końcu trzy tygodnie już ma a nie trzy dni :ico_haha_01:
u nas wczoraj był kumpel ze swoją nową dziewczyną i siedzieli do 2.30 :ico_noniewiem: bardzo lubię Piotra ale On jest trochę taki nie do pozbycia, dostałam taki kryzys koło 12 że myślałam że zasnę przy stole :ico_oczko: a w dzień nie potrafię zbytnio spać :ico_noniewiem: dobrze że obiadek mam już zrobiony...idę sobie kawusię zrobić :ico_sorki:
ojej :ico_olaboga: współczuję :ico_puknij: ale szczerze to ja bym wyprosiła, nawet sie zdarzyło że wyprosiłam kolegów Przemka :ico_puknij:
i uwierz mi to nie jest bezczelnosć
bezczelnoscią nazwać można tak nietaktowne "przesiadywanie" w domu w którym jest malutkie dziecko :ico_olaboga:
[ Dodano: 30-10-2011, 10:58 ]
może dzieciaczkom odpowiada ten smak:) Twoje mleko pewnie też by Ci nie smakowało :ico_oczko:
bleeee słyszałam ze pepti jest ochydne, to nie normalne mleko a produkt mlekozastępczy i smakuje ponoć odrażająco :ico_olaboga: ja bym tego nie tkneła bo chyba bym :587:
[ Dodano: 30-10-2011, 10:59 ]
brawa wielkie i :ico_tort: od e-cioci:)
dziękujemy
jejuś ja już mam masę ciuszków odłożonych, mój mały na 62 już się nie mieści mimo, że centymetrowo ma 58, ale wszelkie 62 odłożyłam. Kurteczki to na 3-6 miesiecy już nakładam:)
rośnie Dorianek :ico_brawa_01: