hej, znów mam chwilkę :-D
dzieci śpią, Przemek poszedł na mecz, a my bylismy dziś na odpuście, moja Majka nic nie chciała :ico_haha_01: na siłe wcisnełam jej bransoletkę hello kitty i taką spręzynę w kolorze tęczy co ze schodów sie spuszcza :ico_haha_01:
a jeszcze się miałam Ciebie pytać Ty chciałaś oddać moskitierę to wózka czy to przeciwdeszczowe? Bo jak moskitierę to ja bym była chętna :-D
mam tylko folię, moskitiery nie używałam nigdy, nie była mi potrzebna
zaraz jak wstaną baczki ide z nimi do parku,
w nocy u nas na stacji burza z gradobiciem :ico_olaboga: terminal oczywiscie nie działał :ico_puknij: chmury czarne jak środek nocy nadeszły, masakra tak lało
malinka powodzenia :ico_sorki: a ostatnio myślałam co u Was, mała śliczna :ico_brawa_01:
ja na chwilkę wpadłam bo powoli szykuję się do pracy :ico_placzek: dziś na 14 :ico_noniewiem: Izunia ma 1 ząbek :ico_oczko: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wczoraj Jej wyszedł a maruda straszna z Niej a jak krzyczy ło matko :ico_olaboga:
:ico_brawa_01: dla Izuni, u nas niestety zęby idą też boleśnie :ico_olaboga: Maja mniej przeżywała, a nasz Konrad niekiedy szału dostaje i czopek taki słaby z paracetamolem dostanie :ico_sorki:
[ Dodano: 06-05-2012, 15:53 ]
Po drodze narwałyśmy bzów i tak pięknie mi w salonie pachnie.
uwielbiam ten zapach, ja mam nawet odświerzacz powietrza w kibelku o zapachu bzu, bo tak na dowrze pachnie ze do domu by sie chciało ten zapach zanieść
no właśnie coś za coś- Maciek nie je w nocy i się nie budzi, tylko kurczę to wczesne wstawanie :ico_olaboga:
u nas to samo, w nocy już sie nie budzi wcale, jak sie zdarzy raz na 10 dni to dostanje łyk wody i śpi dalej
ale rono 5.00-6.00 i oczy jak 5zł :ico_szoking:
a chodzi spać koło 20-21szej :ico_noniewiem:
[ Dodano: 06-05-2012, 15:54 ]
Aa i Antoś ma 6 ząbek widoczny ;-)
:ico_brawa_01:
[ Dodano: 06-05-2012, 15:55 ]
jula81, gdzie kupiłąś huśtawkę ze zdjecia?
moze przypadkiem w e.leclerc????????
pisze do ilu jest kg?
[ Dodano: 06-05-2012, 16:10 ]
zapomniałam sie pochwalić ze Maja dostała sie do przedszkola :ico_brawa_01:
na grupę popołudniową od 13.00-18.00 :ico_brawa_01: