młodziutko wyszłaś za mąż :-)
to prawda, od razu po maturze praktycznie, ale nie żałuję. Jak widać nie wyszłam tak wcześnie za mąż z powodu wpadki, tylko po prostu się zakochałam. Mój mąż jest 5lat starszy, dlatego może nie bałam się na taki krok, bo czułam się bezpiecznie :-D
Piotruś już od godziny leży grzecznie w leżaczku
brawo dla Piotrusia. Mój Alanek nie przepada za noszeniem na rękach zbyt długo, woli sam poleżeć w kołysce lub leżaczku. Od czasu do czasu nawołuje mnie, żeby sprawdzić czy jestem, albo żeby do niego zagadała, śmieje się wtedy w głos. Bo jak cały czas z nim siedzę i do niego nawijam to się nudzi mną hehe :ico_oczko:
A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim! Jak miło wstać i wejść na forum zobaczyć co się dzieje, bo na naszym wakacyjnym to potrafiło nie być żadnych postów przez kilka dni :ico_olaboga:
Musze sie pochwalic dzisiejsza nocka bo nie moge uwiezyc :-D Ostatnie kilka nocy Olis wstawal co 1,5-2h a dzisiaj zasnal o 21, wstal o 2 i potem o 6 i zasnal jak aniolek znowu :ico_brawa_01: czuje sie tak wyspana ze moglabym sie juz nie klasc :ico_oczko:
to u mnie było to samo, wstał o 2, potem 5.30 a potem 7.30 cały zasikany ale ja z kolei czuje się strasznie niewyspana, bo zazwyczaj Alanek przesypia całą noc, a dziś był mega głodny :ico_puknij:
no wlasnie dziewczyny, jak to w koncu jest? czytalam, ze dziecko powinno wiedziec ze lozeczko jest do zasypiania, ale moj Maluszek po kapieli bierze sie za szamanko i zasypia na cycku, i tak jest codziennie.. czy to zle?
Agus to zależy od Ciebie co dla Ciebie jest wygodniejsze, Jedne kobiety zawsze usypiają dzieci na piersi i jest im tak dobrze, z kolei inne narzekają, że nie mogą nigdzie wyjść lub zostawić tego obowiązku tatusiowi, bo tatuś nie ma piersi. Ja wolałam nauczyć dziecko, że zasypia samodzielnie, ewentualnie tatuś go lekko pobuja, ale to tylko dlatego, że Alanek jak skończył 2tygodnie to przestał mi zasypiać przy jedzeniu i do tej pory tak jest. On sam się tego oduczył. Ale w sumie nie żałuję, bo nie mamy żadnego problemu z zasypianiem. Alanek jak zasypia to śpiewa aaaaa...aaaaa...aaaaa bo śpiewam mu kołysanki w dzień hehee