hej dziewczyny! ale u nas pogoda, 20 stopni o 9 rano, no takie cudo ze szok :-D takze siedzimy caly czas na dworze.. a wczoraj tak sobie ramiona zjaralam ze dzisiaj juz bede siedziec wysmarowana kremem Oliwka :ico_haha_01:
ost jak byla to pisala ze jest ok ze ma prace i ona i on nie?a tu jakies nowy kolega sie wkradl, rozwod? :ico_noniewiem:
no wlasnie nie, jak to wszystko sie pozmienialo.. 16 maja pisala ze jest w trakcie rozwodu, poznala kogos nowego, jest szczesliwa, mieszkaja razem.. a juz 23 ze wrocila do rodzicow, szuka domu samotnej matki i ze trafia na takich facetow do bani.. :( ale kurcze w tak mlodym wieku ciezko bedzie jej znalezc porzadnego faceta bo dla wiekszosci to jeszcze za wczesnie zeby bawic sie w dom :/ ale trzymajmy kciuki zeby jakos jej sie ukladalo :ico_sorki: :ico_sorki:
Maciek kiedyś dostał truskawkę, zmiksowałam mu jedną z bananem i kurde wysypkę dostał na pysiu :ico_olaboga:
ojoj to rzeczywiscie truskawy silnie uczulajace.. Oli nie chce zadnych swiezych owocow, ale wczoraj wciagnal mi pare winogronek :ico_brawa_01:
:ico_tort: Maciek stawia ... zaległy... ale świeży :ico_oczko:
najlepszego dla Maciusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kupiłam Maciusiowi gąsienicę Fisher Price`a, używaną za 40 zł- właśnie ją rozpracowuje. Fajna jest bardzo!
a jaka to i jakie ma funkcje? M kupil ostatnio Oliwkowi taka gasienice do bujania sie ale on jeszcze niepewnie siedzi na niej.. od 12mca jest wiec w sumie troche za wczesnie :ico_noniewiem:
a my z Oliwkiem stawiamy serniczek z brzoskwinkami i polewa czekoladowa za wczorajszy Dzien Mamusi i jego 10 mcy! :ico_brawa_01: