A właśnie- miałam się rozejrzeć za pchaczem dla Maciusia!
Powiedzcie mi- fajny ten Vtech? Kupowałyście nowy czy używany? Nowy dość drogi... ale zawsze można potem odsprzedać :-D

Może faktycznie nic tam nie ma a ty po prostu nie leżysz cały czas no bo jak przy dziecku więc ona przeciążona jest...bylam z moja obolala noga u ortopedy
No moja basenu publicznego nie lubi.Ale ten w domu bardzo się podoba.Eryk kąpał się ze mną w wannie i bardzo mu się podobało
No do mnie jeszcze nie dotarł ,ale w tym tyg powinien już być.wczoraj doszedł pchacz
Ja kupiłam używany za około 60 zł z wysyłką.fajny ten Vtech? Kupowałyście nowy czy używany?
No to masz bardzo dni wypełnione atrakcjami.Bella jest niemożliwa
U mnie też cały wieczór i noc padało.Teraz jest chwila przerwy.u mnie leje, masakra już tak całą noc
nic mi nie mów, czasem to ja nie nadążam za Nią :ico_sorki: wszędzie Jej pełno :ico_oczko:No to masz bardzo dni wypełnione atrakcjami.
ja daje i kupuje parówki z szynki pakowane po 2 sztuki lub tzw. parówki maślane :ico_sorki:miałam zapytać was czy dajecie dzieciom parówki

o, to bardzo niedużo, fajnie! Bo nawet używane drogo idą, widać fajny jest. I baaaardzo dużo jest anglojęzycznych.Ja kupiłam używany za około 60 zł z wysyłką.
jeszcze nie dawałam. Muszę znaleźć jakieś naprawdę dobre, czyt. mięsne. Wczoraj jadł pierwszy raz wędlinkę, chyba muszę mu dawać, bo aż mu się uszy trzęsły :ico_haha_01:Aaa miałam zapytać was czy dajecie dzieciom parówki ??
mój młody już od dawna wcina parówki, kabanosiki, parówki kupuję sokołowa takie małe, i Elizka je uwielbia. w sumie i kabanosy też, bo takie wędliny mamy w polskiej hurtowni:)Aaa miałam zapytać was czy dajecie dzieciom parówki ??
powodzenia na rozmowie i zdrówka życze, by było lepiej:)ja na 13.0 jadę na rozmowę o pracę do tego głowa mi pęka a raczej zatoki
przeczytaj ze zrozumieniem zanim odpiszesz dobre rady ok?to się potem może odbić w drugą stronę - tak zwany efekt jojo. Także lepiej jeść normalnie ale mniejsze porcje i częściej, omijając słodycze i wieczorne podjadanie - to daje lepszy efekt.
Majce daje Konrad jeszcze nie jadł, wędline tak ale parówek jeszcze nie bo on sie krztusi wszystkim, Maja tez tak miała :ico_olaboga:Aaa miałam zapytać was czy dajecie dzieciom parówki ??
A jak je podajesz? Miksujesz, w kawałkach czy jak ?ja dajemiałam zapytać was czy dajecie dzieciom parówki
I jak poszło ?na 13.0 jadę na rozmowę o pracę
Ja najlepsze jakie znalazłam jeśli chodzi o zawartość mięska i to nie tego MOM to te.Muszę znaleźć jakieś naprawdę dobre, czyt. mięsne.
A jak mu dałaś ?W jakiej postaci ?Wczoraj jadł pierwszy raz wędlinkę, chyba muszę mu dawać, bo aż mu się uszy trzęsły :ico_haha_01:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość