hej :ico_kawa:
i jeszcze pytanko do Was - ile razy dziennie dajecie maluszkom mleko?
ani razu :ico_haha_01: Konrad odrzucił mleko i kaszke całkowicie
nie ruszy :ico_nienie: usta zamyka i ani butelką a ni łyżeczką :ico_olaboga:
nawet kakao nie za bardzo ruszy :ico_noniewiem:
raz wciągnoł butle kaszy mannej na krowim to całą wydoił a na drugi dzień już nie tknoł :ico_puknij:
pytałam lekarki, powiedziała ze nie musze dawać mleka, przecież chętnie je jogurty serki, ser żółty, biały :ico_oczko:
wiec u nas jadłospis wyglada mniej wiecej tak
rano -jajecznica z dwóch jajek, kanapka z szynką
2 śniadanko - serek homogenizowany albo jogurt z owocami
obiadek- to samo co my
podwieczorek - owoce i ciastka maślane na spacerku, chrupeczki kukurydziane
kolacja -2 kanapki z serem albo szyneczką, kiełbaska na ciepło
w między czasie dojada świeżych owoców i monte jakieś, to zalezy od dnia i odległości posiłków :ico_oczko:
[ Dodano: 23-08-2012, 10:14 ]
wogole to planuje ja powoli przenosic do pokoju Mili i kombinuje jak zakryc szybki w drzwiach zeby nie bylo widac swiatla z zewnatrz, bo jak sie wybieram dopracy to mogloby ja to switalo budzic :ico_noniewiem: macie jakis pomysl?
ja bym zakleiła dziewczynom od ich srony jakimiś naklejkami nieprześwitującymi np z kubusiem puchatkiem czy coś, albo papier samoprzylepny dotnij na wymiar szybki i po sprawie :-D
od twojej strony były by białe :ico_oczko:
[ Dodano: 23-08-2012, 10:15 ]
ps, no i mozesz usunac kiedy chcesz nie niszcząc szybek :ico_oczko:
[ Dodano: 23-08-2012, 10:16 ]
Fotelik rowerowy zamówiony. Jutro powinien być więc wybieram się popołudniu na przejażdżkę.
hehe Maja nam zasneła po 15 minutach jazdy :ico_haha_01: tak ją wytelepało w parku :-D przygotuj sobie kocyk jakby co :ico_haha_01:
[ Dodano: 23-08-2012, 10:21 ]
izuś to jak go karmisz?sam usiedzi na normalnym krześle?
heh zje tylko siedząc na moich kolanach albo w wózku na spacerze :-D choć i z wózkiem u nas jest problem bo staje w nim jak tylko wózek stanie w miejscu i chce wyjść :ico_olaboga:
krzesełko już moje rozkręciłam i dostawiłam jak normalne do stolika, bo wstawał w nim, a uwierzcie ze pasy na nic sie zdają nawet w wózku, wykręca sie tak ze szok :ico_olaboga: strach ze biodro sobie zwichnie :ico_olaboga: bo mimo że zapięty pasami to aż do bólu sie wykręca :ico_olaboga: