U nas znowu mroźno i nawet śnieg padał :ico_placzek: :ico_placzek: ja chce już wiosny :ico_sorki: :ico_sorki:
u nas to samo. A na święta ma być podobno 14 st. Nie wierzę :ico_nienie: :ico_nienie:pogoda okropna zimno,wieje i snieg nadaja nawet....
W sobotę byliśmy na zakupach a dzieciaki u dziadków, jakże było miło :-D :-D Antosia zjadła ładnie zupkę :ico_brawa_01:
zdrówka życzę !!!! Spróbuj maść majerankową pod nosek, u nas się sprawdza :ico_haha_01:hej:) u nas od 4 dni katar i kaszel u dziewczynek ale syropy i inhalacje widze że pomagaja i czyszczenie noska, takze mam nadzieje ze obejdzie sie bez antybiotyku:)
ona się nie wydaje, ona jest duża :-D ale ma w sobie duże geny, my z mężem dwa drągale :ico_oczko:meggi_24 super zdjęcia :) Antosia wydaje sie byc juz taka duza :)
Anetko mi też jest ciężko z dwójką, tym bardziej że Bartek robi się zazdrosny jak go nie poprzytulam. Jak małej mówię coś fajnego, to jemu też muszę od razu, z przytulaniem to samo :ico_noniewiem: najgorzej jest jak mąż w pracy jest. Wydaje mi się że jednak dziewczynki są grzeczniejsze i bardziej pomocne. Bartuś sam od siebie nie poleci do Tosi, a jak za głośno płacze, to nawet jej powie: "ciszej, bo bajki nie słyszę" :ico_olaboga: Ale jak gdzieś jesteśmy to puszy się jak paw: "to moja siostrzyczka Antosia" :ico_haha_01: :ico_haha_01: i cały dumny stoi :ico_oczko:
Ja dziś posprzątałam sobie połowicznie kuchnię, jutro mam zamiar ją dokończyć. Jadalnia też już ogarnięta na święta. Okna już pomyłam :ico_brawa: dla mnie to jest najgorsze, nie cierpię myć okien :ico_olaboga:
My w tym roku na śniadanie nie idziemy do rodziców, tylko oni do nas przychodzą, już boję jak ja to ogarnę :ico_olaboga:
Jak byłam z małą w szpitalu to 3xdziennie miała inhalacje z soli fizjologicznej. Potem jak miała zapalenie oskrzeli to tez robiłam i też z samej soli. Jak nie ma potrzeby nie robię.a co do inhalacji to inhalujecie swoje dzieci?
A mam pytanko, Sylwia pijesz już kawę? Ja popijam od m0ca i nie widzę żeby to małej jakoś szkodziło. Jem już też praktycznie wszystko :) Nie jadłam co prawda fasoli i grochu ale tak poza tym to już wszystko :ico_brawa_01:
Mykam kochane, mała śpi to trzeba to wykorzystać :ico_sorki: :ico_sorki: