Szkieletorku jak sprawy z domem?
No będziemy spłacać siostrę męża jednak ta sprawa nim ostatecznie się zrzeknie będzie trwać.Sprawy papierkowe to jest masakra . Mam jednak nadzieje że nic nie wykombinuje.
Na wiosnę mąż już wstępnie zamówił fachowców do dachu bo trzeba cały wymienić. Za oknami będziemy niedługo się gdzieś rozglądać dopytywać, tak samo drzwi . Tato mój jest hydraulikiem więc wszystkie rury kanalizacyjne wymieni bo są bardzo stare i całe ogrzewanie domu nam zrobi .Jedynie sprzęt musimy kupić. Tatko powiedział że nam chce pomóc i zafundować ocieplenie domu całego oraz otynkowanie go bo dom nie jest zupełnie ocieplony.
Fachowca do szpachlowania płytek paneli itp rzeczy tez mąż już zamówił na lato . Mąz jakoś po nowym roku planuje wziąć urlop 2 tyg i tam kuć wszystko i wywalać meble.
Mam nadzieje że szwagierka naprawdę nic nie wykombinuje już.
U nas sprawdziłam chyba z 5 różnych smoczków i w końcu trafiłam
Ja miałam 3 różne i żaden nie podszedł na tyle by go zatrzymać chciała.Lila też smoczka długo nie chciała , z czasem udało się ale tez na chwilkę tylko i sporadycznie bardzo a ostatecznie w wieku jakoś 4 miesięcy odrzuciła go i tak zostało.
Dziewczyny co mają starszaków. Chce kupić książkę z bajkami oryginalnymi pisarzy typu Julian Tuwim i wiersze takie fajne dla dzieci .Nie chce by w książce były tylko rysunki a mało co tekstu ,wręcz odwrotnie ,Możecie cos polecić?