pokażę wam jak Tomek rozśmiesza Maksia
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
U nas widać już pod dziąsełkiem obie dolne "1". Pytanie teraz jak szybko się przebiją na wierch
Oo to może Tymek przescignie Marcinka.
Powiedzcie mi,skoro widac biala kropeczke i czuc pod palcami ostre to kiedy ten ząbek powinien się już wybić cały? Bo mał już wszystko pociera o tego zęba i męczy go to chociaż dzielny jest bardzo :-)
Mnie dzisiaj tak teściowa wk...iła na 12:25 z Tomkiem byłam u lekarza tak że ominął 2 lekcje a z kolei z ostatniej bym go musiała zrywać bo do logopedy musiał iść. A że teściowa chciała by przyjechał podekorował z nią pierniki to stwierdziłam że nie pójdzie do szkoły, teściowej mówiłam 3 razy by go zaprowadziła do logopedy na 16:30 a ja Tomka odbiorę. No i nie uwierzycie zapomniała normalnie jak mnie wkurzyła stara baba a taka głupia. Do głowy by mi nie przyszło że można zapomnieć I jeszcze bezczelnie kłamała, zadzwoniła o 16:52 że wychodzą do logopedy ściemniała że niby godziny pomyliła, a Tomek mi w domu wygadał że ona zapomniała o logopedzie i jeszcze gadała że mama ją zabije
Masakra jakas....też bym sie wkurzyła....
A jak w ogóle relacje? Poprawiło się? No i co w końcu na ten obiad zrobiłaś??
No było ok,na szczescie rzadko sie widzimy :-)
Ale co najlepsze Marcinek dostal prezent,ja dostalam rękawiczki ,a moj mąż czyli jej syn nie dostal nic :ico_olaboga: