13 sty 2013, 00:39
Anetka ale masz śliczne dzieci :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i mi też się ta karnacja od razu rzuciła w oczy :ico_brawa_01: a Szymonek jakie ma dołeczki. Widać że mały pulpecik :-) Co do karnacji to Tomek po Pawle odziedziczył blondyn taki białas. Ja ciemna nie jestem ale zawsze szybko się opalałam na ciemno a Paweł i Tomek na czerwono :ico_olaboga:
Mamusia a o co chodzi z tymi dobrowolnymi odejściami? Pierwsze słyszę. No i super Ci Marysia przesypia :ico_brawa_01: Ja dzisiaj dałam kaszkę i zjadł 60ml. Na początku nie było źle potem wszystko z buzi mu wylatowało. A do tego panikuje bo dzisiaj po raz pierwszy od urodzenia nie zrobił kupki :ico_olaboga: Mam nadzieję że jutro będzie.
Co do pupki jest lepiej :ico_sorki: te pęcherze tak przysypiają. No ale nie mogę długo termonitllem forte o co chodzi z tym krochmalem? to mam sypać zwykłą mąką ziemniaczaną?
A może po tym pimufacorcie tak mu się wzmożyło bo od razu pieluchę założyłam? A powinnam wysuszyć suszarką co?
My dzisiaj mieliśmy zajęty dzień. O 6:20 mały się obudził na karmienie nie poszłam już spać bo musiałam jechać do sklepu i Tomka wyszykować na turniej piłki nożnej. Byłam taka niewyspana bo normalnie wstaje o 9-10 więc dla mnie różnica kolosalna :-) potem próbowałam się przespać ale zawsze coś było i w końcu nie spałam. O 14 pędem po Tomka i z Tomkiem do lekarza potem szybki powrót robiłam sałatkę i do koleżanki pojechaliśmy na imprezę. Wróciliśmy o 20:30 kąpanie szykowanie do snu no i powinnam położyć się spać ale korzystam z czasu że wszyscy śpią :ico_brawa_01: