Qanchita wydaje mis ie ze masz właśnie początki rey kulszowej ja w ciazy miałam i dokłądnie tak samo bolało, później M miał pośladek i promieniowało aż do łydki....
Na szczęście po wczorajszym masażu jest o niebo lepiej :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Ja mam na dole parkiet już w strasznym stanie. Ma 15 lat od początku domu babcia robiła, my nic z nim nie robiliśmy no i chcę wymienić podłogę. Tylko że broniłam się rękami i nogami przed panelami bo mi się kojarzą jak u mamy się zdzierały strasznie. No ale może miała słabe. No i właśnie ten wzór mi się poodba co ma madleine a teraz w komforcie promocja że można wziąć na 20 raz bez oprocentowania i tak bardzo kuszące to jest. W ogóle w przedpokoju i kuchni chciałam płytki ale nie mam ogrzewania podłogowego i bardzo zimno będzie. A tak mam na części kuchni płytki na reszcie by były panele w przedpokoju i dwóch pokojach też. Myślicie że da radę?
Gosia bo kiedyś panele chyba były tylko w jednej klasie ścieralności i bardzo szybko się zużywały. Teraz są w różnych klasach...czym wyższa tym lepsze. My mamy w salonie 4 kl. i po 3 latach są nadal ładne, mimo że 12 godzin się po nich łazi bez przerwy, Jola śmiga na hulajnodze itp. Jak Tośka pisze że są 5 kl. to całkiem rewelacja :-)
My tam gdzie jest podłogówka mamy płytki położone, czyli kuchnia, korytarze i łazienka. W salonie i pokojach są właśnie panele ale za kilka lat jak uda się jakiś grosz uskubnąć to marzą mi się w salonie płytki :ico_noniewiem:
Ale jeśli masz parkiet to może lepiej go odnowić?Drewno to drewno! Kolega np cyklinuje parkiety, lakieruje i są jak nowiutkie:)