czuje że też Tobie żal i tak ja u mnie, może mała by szybciej to zniosła niż my mauśki!! :ico_oczko:to ograniczam cyca a w wakacje chce odstawic. tylko że ona tak to kocha.....

nawet wyparzony nocnik nie może być. W aptece trzeba kupić takie spejalne woreczki są dla dziewczynek i dla chlopcow i nad ranem sie zaklada i rano odkleja i mozna zaniesc mocz do labo. Pojemnik na mocz musi byc jałowy.i dziewczyny jeszcze pytanko - chce pobrać mocz małej do badania, rano wyparzyłam nocnik, umyłam ją i myślałam że zbierzemy siku, ale najpierw kupka poszła, więc nie wyszło, tak czy inaczej myslicie że jak wyparze ten nocnik to materiał do badania będzie ok? kto robił juz mocz u takiego maucha?chłopcu można jakoś złapać bezpośrednio do pojemnika a dziewczynce?

wiesz ja uważam że nawet roczne powinnyśmy zrobić :-) jak zaczęłam pisać na tym forum Tomek miał 8 miesięcy i był właśnie wątek dzieci 2005. Do tej pory piszemy razem ale już na zamkniętym wątku.Chyba nie jesteście złe? :-)
ja też zapas pampersów mam :-D samych "4" mam 132 sztuki :-D już stwierdziłam że jak Maksio będzie ważył 11kg to będę w dzień też pampersy używała by nie zostać z nimi.ale jak skonczy się Nam zapas pampersów to chcę wypróbować te dady
biedaczek :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: a to taka wrodzona wada? czy ta infekcja tak zniszczyła?ale przewód moczowy prawdopodobnie do przeszczepu i nie wiadomo co z nerkami
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja nie wiem jak to u nas będzie. Teraz strasznie go zęby męczą i cały czas cycek. W ogóle jak tak to taki grzeczny a teraz tylko jęczy płacze marudzi jak mu daję ibum to odżywa. Ale nie chce też za dużo dawać. Z drugiej strony nie chcę by tak się męczył.ale tak to od 3 dni nie karmię Kajka w ogóle tego nie odczuła
ja z Tomkiem miałam do ucha termometr porażka za każdym razem inną temperaturę wskazywał :ico_zly: kupiłam do czoła i bardzo zadowolona jestem do tej pory używam :ico_sorki: to firma microlife zaraz poszukam który to bo widzę że już chyba nie ma tego modelu 120zł płaciłam.był niewiarygodny, ale może teraz sa jakieś lepsze????polecicie coś?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość